Βανδαλισμοί στο σχολείο μας.

Το φαινόμενο να βλέπουμε μόλις ερχόμαστε το πρωί στο σχολείο μας σκουπίδια στην αυλή,  όπως μπουκάλια, τενεκεδάκια από μπύρες και αναψυκτικά, αποτσίγαρα και χαρτιά  είναι συχνό.Αυτό συμβαίνει καθημερινά και κυρίως μετά από το Σαββατοκύριακο και αναγκάζει τους δασκάλους με τους μαθητές να τα μαζεύουν.

1 2 3

 

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ερχόμενοι το πρωί στο σχολείο,  βλέπουμε σπασμένα τζάμια, τη σημαία να λείπει από τον ιστό, σπασμένα μπουκάλια και σκορπισμένα γυαλιά σε όλο το προαύλιο, ακόμα και καμένους κάδους και παγκάκια, γραμένες βρισιές και συνθήματα.

Έτσι και σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, η καθαρίστρια του σχολείου ερχόμενη το πρωί στο σχολείο, αντίκρισε πολλά μπουκάλια μπύρας σπασμένα στο προαύλιο και το τζάμι της κεντρικής εισόδου σπασμένο με μπουκάλι που έριξαν πάνω.Όπως φάνηκε προσπάθησαν να σπάσουν κι άλλα τζάμια ,ρίχνοντας μπουκάλι πάνω τους.

P1010610P1010611

 

 

 

Το παραπάνω φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η ασφάλεια των μαθητών μας.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Αστυνομία , η Δημοτική Αστυνομία και ο Δήμος και έχει γίνει από τη Δ/ντια του σχολείου καταγγελία κατά αγνώστων.

Είναι λυπηρό κάποιοι άνθρωποι να συμπεριφέρονται με τόση μανία και  σ`ένα χώρο  που  έρχονται παιδιά.

Η πίκρα, η απογοήτευση αλλά και η απορία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια των παιδιών  όταν αντικρίζουν τέτοια φαινόμενα και  δεν μπορείς να τους εξηγήσεις το γιατί!

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση