eTwinning: Η Ιστορία της Ομάδας Βιβλιοθήκης – The Story of the Library Team

H παρακάτω δημοσίευση είναι γραμμένη από την κ. Παναγιωτέλη Βασιλική,εκπαιδευτικό Αγγλικών του σχολείου μας, που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και έχει επιμεληθεί τα βίντεο και το e-book.

Η Ομάδα Βιβλιοθήκης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου (μαθητές και μαθήτριες των Στ1 και Στ2 τμημάτων) συμμετέχουν στο eTwinning έργο όπου κάθε σχολείο-συνεργάτης θα γράψει την αρχή μιας ιστορίας, η οποία θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συνεχιστεί μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το βιβλίο θα ταξιδέψει και με τον παραδοσιακό τρόπο (μέσω συμβατικού ταχυδρομείου), αλλά και ψηφιακά.

Νιώθω πολύ περήφανη που συντονίζω τη δουλειά αυτών των παιδιών και σας την παρουσιάζω σήμερα με πολλή συγκίνηση. Το έργο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά οι μαθητές μου με τη φαντασία και την έμπνευσή τους ολοκλήρωσαν ήδη το πρώτο μέρος.

Λίγα λόγια για την ιστορία:
Η Αφροδίτη, ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη παρέα με δύο καλούς της φίλους και τον σκύλο της. Είναι σίγουρη ότι, αν καταφέρει να φτάσει τον ορίζοντα, θα μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα…

https://www.storyjumper.com/book/showframe/22621428/Afrodite-travels-around-Europe

Παρακάτω παρουσιάζεται και η παραδοσιακή μορφή της ιστορίας ,όπως ακριβώς θα ταξιδέψει στις άλλες χώρες.

Και εδώ θα δείτε όλο το υλικό που ετοίμασν οι μαθητές.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: E-Twinning. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *