Συνάντηση μαθητών της Στ΄τάξης με το Δήμαρχο Σκιάθου.

Στις 22 Ιανουαρίου 2015 , η ομάδα των δημοσιογράφων-συγγραφέων της ΣΤ’ τάξης μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και στο πλαίσιο του προγράμματος « Η μεγαλύτερη αίθουσα του σχολείου μας, ο Κήπος μας» επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο της Σκιάθου Κύριο Πρεβεζάνο. Παρουσιάσαμε στον κ. Δήμαρχο το πρόγραμμά μας και του ζητήσαμε τη βοήθειά του, για να βελτιώσουμε την εικόνα του προαύλιου χώρου του σχολείου μας.

DSC_0243 (1)Μας δέχτηκε με μεγάλη χαρά , μας άκουσε με προσοχή και μας διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει πολύ σύντομα η αυλή μας να πρασινίσει και να ομορφύνει.

Σας ευχαριστούμε κ. Δήμαρχε!

Παρακάτω παραθέτουμε και την επιστολή που παρέδωσαν οι μαθητές στον κ. Δήμαρχο.Οι εκπαιδευτικοί που συνόδεψαν τους μαθητές και είναι υπεύθυνες για το παραπάνω πρόγραμμα είναι η κ. Ζιάγκα Βασιλική, εκπ/κός Γαλλίκής Γλώσσας και η κ. Καραντζιά Αικατερίνη,εκπ/κός Θεατρικής Αγωγής.

Σκιάθος : 20-01-2015

 Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

                Με αυτή την επιστολή οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ Σκιάθου, στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο « Η μεγαλύτερη αίθουσα του σχολείου μας , ο κήπος μας »  θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σας, για να ομορφύνουμε το προαύλιο του σχολείου μας.

                Αρχικά ρωτήσαμε τους συμμαθητές μας πώς θα ήθελαν να είναι το προαύλιο μας. Όλοι τους μας απάντησαν, ότι δεν τους αρέσει ιδιαίτερα. Θα ήθελαν να είναι πολύχρωμο, να έχει περισσότερα παιχνίδια, γήπεδο του βόλεϋ , περισσότερο πράσινο και κυρίως δένδρα για να έχουμε σκιά και δροσιά το καλοκαίρι.

                Κύριε Δήμαρχε, για εμάς το προαύλιο είναι, εκτός από ένας χώρος για τρέξιμο και εκτόνωση, είναι επίσης ένας χώρος για χαλάρωση σε όμορφες γωνιές με παγκάκια και πέργκολες,  έτσι ώστε να μπορούμε ευχάριστα να τρώμε το κολατσιό μας και να κουβεντιάζουμε.

                Και  τέλος το πιο σημαντικό κύριε Δήμαρχε, αυτή η χρονιά είναι η τελευταία για εμάς τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης! Θα θέλαμε να αφήσουμε υλοποιώντας το πρόγραμμα μια μικρή όαση για τους συμμαθητές μας.

                Θα σας είμαστε ευγνώμονες εάν μας βοηθήσετε να κάνουμε πραγματικότητα αυτή μας την επιθυμία.

 

                Με εκτίμηση και αγάπη

                Οι μαθητές του ΣΤ’1 & ΣΤ’2

 

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες τάξεων, Στ΄τάξη. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση