Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

Μία καταπληκτική χριστουγεννιάτικη παράσταση παρουσίασαν σήμερα οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης του σχολείου μας.

«Ο καρυοθραύστης»

Είναι εκπληκτικό πώς οι 72 μαθητές της Α΄και Β΄τάξης ,συντονίστηκαν και οργανώθηκαν από την κ. Κατσιμπέρη Εριφύλη, την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας και έμαθαν τις χορογραφίες σε διάστημα ενός μηνός περίπου,ώστε σήμερα να μας παρουσιάσουν πάνω στη σκηνή ένα ξεχωριστό θέαμα.

Οι κινήσεις τους πάνω στην υπέροχη  μουσική του Τσαϊκόφσκι, τα κοστούμια  το σκηνικό πίσω τους  και ο φωτισμός δημιουργούσαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Το σημαντικό είναι ότι συμμετείχαν όλοι οι μαθητές ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι κλίση στο χορό και δουλεύοντας σαν ομάδα, απέδειξαν ότι όλα μπορούν να τα καταφέρουν,μέσα από τη συνεργασία.

Στη γιορτή συμμετείχε και η χορωδία του σχολείου μας με τον εκπαιδευτικό Μουσικής κ.Μαρκουλλή Παναγιώτη,που τραγούδησαν τόσο όμορφα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.Μαζί τους τραγούδησε και μαθητής του Ειδικού Σχολείου Σκιάθου, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους εκπαιδετικούς που εργάστηκαν και παρουσίασαν την σημερινή γιορτή.Τις δασκάλες των τμημάτων κυρίες Γκουντούμα Δήμητρα,Τριχιά Αποστολία,Τσιτόγλου Μιρέλα και Ιωάννου Μαγδαληνή,την εκπαιδευτικό Φ.Αγωγής,κ Κατσιμπέρη Εριφύλη,την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ.Μπουντούρη Νικολέτα,τον εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Μαρκουλλή Παναγιώτη, τον εκπαιδευτικό Εικαστικών κ. Μιτζέλο Ιωάννη, την εκπαιδευτικό Γαλλικών κ. Ζιάγκα Βασιλική,την εκπαιδευτικό Θ. Αγωγής κ. Καραντζιά Αικατερίνη,την Προϊσταμένη του Ειδικού Σχολείου , κ. Ξηρακιά Παρασκευή και όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν και φυσικά όλους τους γονείς των μαθητών.

Επίσης ευχαριστούμε τους Δ/ντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Σκιάθου,για την παραχώρηση της αίθουσας και την Επικοινωνία Σκιάθου ,για την τεχνική της βοήθεια στο φωτισμό.

Ευχαριστούμε τον κ.Στέφανο Κουφίδη για το βίντεο .

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις-Γιορτές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση