Η συμμετοχή του Σχολείου μας ,στην 6η Συνάντηση Σχολικών χορωδιών ,στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα βρέθηκε η χορωδία του σχολείου μας,την Τετάρτη 12 Μαρτίου ,για να λάβει μέρος στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών.Εκεί υπό την  καθοδήγηση του δασκάλου της Μουσικής, κ. Σπηλιώτη Νικόλαου και τη συνοδεία στο πιάνο της μαθήτριας του Γυμνασίου ,Πάρνου Μαρίας, τραγούδησαν πέντε τραγούδια.

Τραγούδησε σε 4 γλώσσες, Γαλλικά, Γερμανικά, Γιαπωνέζικα και Ελληνικά φυσικά. 1. Avec Que La Marmotte (Beethoven) 2. Ντο ρε μι – απο τη μελωδία της ευτυχίας 3. Akai hana, shiroi hana 4. Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά- Σαββόπουλος Διονύσης 5. Διασκευή στα ελληνικά με στίχους των παιδιών από το  We are the World -Michael Jackson. Ο κόσμος ενθάρρυνε τα παδιά στην κατάμεστη (1200 θέσεων) αίθουσα του THESSALIKON GRAND HOTEL τα οποία και καταχειροκρότησε!

Η επιλογή των  τραγουδιών ,που έγινε από τον κ. Σπηλιώτη, ήταν πολύ πετυχημένη , γιατί άγγιξαν τις ψυχές των θεατών ,που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό και έκαναν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσία μας.

DSC_0109

Η χορωδία ,συστάθηκε τη φετινή σχολική χρονιά από το Μουσικό του σχολείου κ. Σπηλιώτη Νικόλαο και αποτελείται από μαθητές της Γ΄,Δ΄Ε΄Και Στ΄τάξης. Η συμμετοχή μας στην Συνάντηση αυτή ,είχε σκοπό να αποκτήσουν οι μαθητές μία εμπειρία ,που θα τους κάνει να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό το έργο τους ,να γνωρίσουν περισσότερο τον κόσμο της μουσικής και να αποκτήσουν τα οφέλη της συνεργασίας στην ομάδα.

Στην Καρδίτσα ,εκτός από τη συμμετοχή μας στην όμορφη εκδήλωση ,επισκεφθήκαμε το φράγμα του Μέγδοβα και θαυμάσαμε τις ομορφιές της λίμνης του Πλαστήρα.Μαζί μας είχαμε και τέσσερις γονείς , την κ. Μυρσίνη ,την κ. Σοφία ,την κ. Τασούλα και τον κ. Κωνσταντίνο.Η εκδρομή αυτή ήταν πολύ επιτυχημένη και αυτό οφείλεται και στους μαθητές ,που είχαν άψογη συμπεριφορά , αλλά πολύ περισσότερο στους εκπαιδευτικούς κ. Σπηλιώτη Νικόλαο ,κ. Μπουντούρη  Νικολέτα και κ. Τσιτόγλου Μιρέλα ,οι οποίοι και τις δύο ημέρες που διήρκεσε η εκδρομή ,έκαναν τα πάντα για να φροντίσουν, να ευχαριστήσουν και να διασκεδάσουν τους μαθητές . Τους ευχαριστώ πολύ!

Επίσης ευχαριστώ όλους τους γονείς των μαθητών που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν.

Η Δ/ντρια του Σχολείου, Συκιώτου Δήμητρα

Μετά το τέλος της παρουσίασης.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, χαμογελαστοί.

"Στα παρασκήνια "

“Στα παρασκήνια “

 

Μία από τις πολλές όμορφες φωτογραφίες ,που τράβηξε η κ. Νικολέτα.

Μία από τις πολλές,όμορφες φωτογραφίες ,που τράβηξε η κ. Νικολέτα.

DSC_0164

Στο φράγμα .

 

DSC_0264

Στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού.

Η κ. Μιρέλα ,μέσα στο δελφίνι "απασχολεί " τους μαθητές.

Η κ. Μιρέλα ,μέσα στο δελφίνι ,παίζει με τους μαθητές.

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις σχολείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *