Αποτελέσματα και διακρίσεις μαθητριών και μαθητών στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Σήμερα μας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του παραπάνω διαγωνισμού , στον οποίον συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε΄και Στ΄τάξης του σχολείου μας. Παρακάτω η επιστολή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

ΤΗΛ.: 6974818406 και 6944348872

e-mail:  eme_volos@yahoo.gr

 

 

Βόλος 16Μαΐου 2013

Αριθ. Πρωτοκ. 16

 

Προς

Την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου 1ο Σκιάθου

κ. Συκιώτου Δήμητρα

 

     ΘΕΜΑ : Αποτελέσματα και διακρίσεις μαθητριών και μαθητών στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

      

        Κυρία Διευθύντρια,

       Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών των μαθητών και μαθητριών, που έλαβαν μέρος στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διοργάνωσε και πραγματοποίησε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2013.

        Για μια ακόμη φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια σας, στην διενέργεια του Διαγωνισμού, όπως επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις και τους συναδέλφους δασκάλους, που συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και να ευχαριστήσουμε διπλά όσους και όσες βαθμολόγησαν τα γραπτά του τμήματός των.

        Χαιρετίζουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον  Μαθηματικό Διαγωνισμό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμηση και αγάπη τους προς τα Μαθηματικά. Συγχαίρουμε και τιμούμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν, που διακρίθηκαν, που πρώτευσαν στο τμήμα τους.

      Στον διαγωνισμό αυτό με ελεύθερη συμμετοχή, έλαβαν μέρος 2428 μαθήτριες και μαθητές, 1215 μαθητές Ε΄ τάξης και 1213 μαθητές ΣΤ΄ τάξης.

      Κατά τη βαθμολόγηση των γραπτών ακολουθήθηκε η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων Τα γραπτά βαθμολογήθηκαν σε εκατονταβάθμια  κλίμακα από δύο βαθμολογητές και ο τελικός βαθμός είναι ο Μέσος Όρος των δύο βαθμολογήσεων. Αν μεταξύ των βαθμολογητών υπήρχε διαφορά μεγαλύτερη από 12 μόρια, το γραπτό αναβαθμολογήθηκε από τρίτο βαθμολογητή και αυτός είναι  ο τελικός βαθμός του γραπτού.

        Η Δ.Ε. του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε., αφού έλαβε υπ’ όψη της : α) τις αναλυτικές οδηγίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Μ.Ε. της 1ης Μαρτίου 2012,  β) τις προτάσεις της Επιτροπής Διαγωνισμών του Παραρτήματος,  γ) τις βαθμολογήσεις των Δασκάλων και Μαθηματικών, που βαθμολόγησαν σε πρώτη και δεύτερη βαθμολόγηση,  δ) την εμπειρία των προηγούμενων διαγωνισμών, αποφάσισε να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν.

  Η  επιλογή των μαθητών που θα βραβευθούν έγινε ως  εξής :

  α) Αριστείο και Μετάλλιο θα λάβουν όλοι οι μαθητές που συγκέντρωσαν βαθμολογία πλήρες 100, (11 μαθητές της Ε΄ και 22 μαθητές της ΣΤ΄).

  β)  Αριστείο θα λάβουν οι μαθητές που συγκέντρωσαν βαθμολογία από 95 μέχρι και 99, (45 μαθητές της Ε΄ και 41 μαθητές της ΣΤ΄).

  γ)  Βραβείο  θα λάβουν οι μαθητές που συγκέντρωσαν βαθμολογία από 90 μέχρι και 94, (77 μαθητές της Ε΄ και 69 μαθητές της ΣΤ΄).

  δ) Έπαινο θα λάβουν οι μαθητές που συγκέντρωσαν βαθμολογία από 85 μέχρι και 89, (99 μαθητές της Ε΄ και 116 μαθητές της ΣΤ΄).

   ε) Διάκριση, τέλος, θα λάβει όποιος μαθητής ήλθε πρώτος, στο τμήμα του και οι ισοβαθμήσαντες με αυτόν, που συγκέντρωσαν βαθμολογία κάτω  από 85,  ανεξαρτήτως βαθμού.

    

    Οι Έπαινοι και οι Διακρίσεις των πρώτων στα τμήματά τους, θα σταλούν στα Σχολεία και η επίδοση τους θα γίνει στο κάθε σχολείο από τον Διευθυντή του Σχολείου σε συνεργασία με τους Δασκάλους των τμημάτων που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό.

 

     Η επίδοση των Αριστείων και των Βραβείων θα γίνει σε ειδική πανηγυρική εκδήλωση, την καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης,  την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 11.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) στο Βόλο.

 

 

 

  Από το σχολείο σας διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές:

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

ΦΥΛΟ

1

ΠΑΣΧΑΛΗ

ΚΥΡΑΤΣΩ-ΛΥΔΙΑ

ΣΤ1

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

ΠΡΩΤΟΣ

Κ

2

ΖΥΜΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤ1

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

ΠΡΩΤΟΣ

Κ

3

ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤ2

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

ΠΡΩΤΟΣ

Α

4

ΓΟΥΒΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤ1

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

 

Α

5

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ

ΣΤ2

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

 

Α

6

ΚΥΡΙΜΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΤ1

ΕΠΑΙΝΟΣ

 

Α

7

ΜΠΛΙΓΚΜΠΑΣΤ

ΤΖΟΥΛΙΟ

ΣΤ1

ΕΠΑΙΝΟΣ

 

Α

8

ΤΑΣΑΤΖΗ

ΙΟΥΛΙΑ

ΣΤ2

ΕΠΑΙΝΟΣ

 

Κ

9

ΑΦΕΡΕΙΜ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

Ε2

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

ΠΡΩΤΟΣ

Κ

10

ΧΕΛΑ

ΣΑΜΟΥΕΛ

Ε2

ΒΡΑΒΕΙΟ

 

Α

11

ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ε2

ΕΠΑΙΝΟΣ

 

Α

12

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ε1

ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΠΡΩΤΟΣ

Α

 

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής

του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε.

Ο Πρόεδρος

 

Πέτρος Νικολουδάκης

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κώστας Κομνός

 Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους δασκάλους τους.

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις σχολείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *