Οι μαθητές της Β΄τάξης παίρνουν συνέντευξη…

Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον  κ. Μπεζεριάνο Γεώργιο,  ο οποίος με μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκε την πρόσκληση των μαθητών της Β΄τάξης να έρθει να τους μιλήσει για το ναυτικό , τα καράβια και τη ζωή ενός ναυτικού.

Οι μαθητές και των τριών τμημάτων της Β΄τάξης με τις δασκάλες τους κ.Θώμου Μαριάνθη ,κ.Κατσαμπά Κασσιανή ,το δάσκαλο κ. Γεωργούλα Δημήτριο , τη θεατρολόγο κ.Αντωνίου Μάνια , τη Μουσικό κ. Γκανά Γλυκερία,  υλοποίησαν ένα Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα  με θέμα τα καράβια και τη ναυτιλία που έχει τίτλο :“Ήταν ένα μικρό καράβι…” Στα πλαίσια του παραπάνω  προγράμματος κάλεσαν τον κ. Μπεζεριάνο  Γεώργιο ,ο οποίος είχε υπηρετήσει στο πολεμικό ναυτικό και είχε φτάσει μέχρι τον ανώτατο βαθμό του ναυάρχου .

Ο κ. Μπεζεριάνος τους μίλησε για το ναυτικό και τη ναυτιλία από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα και τους έκανε μία παρουσίαση με όλα τα είδη πλοίων του εμπορικού και πολεμικού ναυτικού.Μετά από την ενδιαφέρουσα παρουσίαση οι μαθητές του πήραν “συνέντευξη” ,υποβάλλοντάς του διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή του ναυτικού , τα ταξίδια , τις δυσκολίες , τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές της ναυτικής ζωής κ.λ.π.

Στο τέλος οι μαθητές και οι δασκάλες των τμημάτων ευχαρίστησαν τον κ. ναύαρχο χαρίζοντάς του ένα ημερολόγιο με τα καράβια της Σκιάθου, που έφτιαξαν οι ίδιοι και τραγουδώντας του δύο τραγούδια σχετικά με τη θάλλασα.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Β΄τάξη, Δραστηριότητες τάξεων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *