Το Χαμόγελο του παιδιού στη Σίνδο

Ένας σύγχρονος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται πολλές πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.  Από  τις 4 έως και τις 8 Απριλίου βρισκόταν  στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο της Σίνδου. Μαθητές της Δ, Ε, ΣΤ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το κινητό εργαστηρίο και ενημερώθηκαν όχι μόνο για τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός για τη δική τους προστασία αλλά και για την Παιδική Κακοποίηση και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο με τρόπο διαδραστικό, κάνοντας χρήση των Νέων Τεχνολογιών, εντός του Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας». 

Το κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συνεχίζει το οδοιπορικό του στη Βόρεια Ελλάδα. Το κινητό πολύϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο της Σίνδου, καθημερινά από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου, από τις 8:30 ως και τις 14:00. Μαθητές της Β, Γ, Δ, Ε τάξης του σχολείου μας θα επισκεφτούν το κινητό πολυϊατρείο για δωρεάν προληπτική εξέταση των παιδιών από παιδίατρο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και ΩΡΛ.

Τη δράση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δέλτα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ευχαριστούμε !!!

Δημοσιεύθηκε στην Νέα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση