• Φεβρουάριος 2015
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728  
  • Χρυσή ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας

    Χρυσή ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας
  • European Radio Logo
  • Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου

Στις 10 Φλεβάρη γιορτάστηκε για 12η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου 2004.
Όπως κάθε χρόνο, η Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, επίσημου διοργανωτή του εορτασμού στην Ελλάδα, μας προσκαλεί να δράσουμε ως «Πρεσβευτές» και πολλαπλασιαστές της ημέρας αυτής, μεταδίδοντας το φετινό σύνθημά της: «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!», και διοργανώνοντας τις δικές μας εκδηλώσεις μέσα στο σχολείο.
Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο στο οποίο συμμετέχει η Ε2 τάξη αποφασίσαμε να δράσουμε ως πρεσβευτές της ημέρας αυτής στο σχολείο μας.
Έτσι, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, δημιουργήσαμε μία παρουσίαση για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ένα φυλλάδιο με κανόνες ασφαλούς πλοήγησης και ένα θεατρικό από το βιβλίο Η Φάρμα του Διαδικτύου με τίτλο «Οι Άγνωστοι Φίλοι».
Για την πραγματοποίηση του προγράμματος αξιοποιήθηκαν το μάθημα των Τ.Π.Ε. και το εργαστήριο πληροφορικής, το μάθημα της θεατρικής Αγωγής και το μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης.

Υλικό από την εκδήλωση

παρουσίαση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

θεατρικό

ΘΕΑΤΡΙΚΟ

 

Παρουσίαση Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Φυλλάδιο

 

 

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το ιστολόγιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σίνδου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση