ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Την Πέμπτη 16-11-2023 το Σχολείο μας παρέλαβε έξι καινούρια laptops τα οποία θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα που έχουν φθαρεί και είναι τεχνολογίας ξεπερασμένης.
Με δεδομένη την χρήση των Τ.Π.Ε. καθημερινά κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλη είναι η βοήθεια για τους εκπαιδευτικούς και αντίστοιχα πόσο μεγάλο είναι το όφελος για τους μαθητές μας.
Τα τέσσερα laptops αγοράστηκαν από την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σιντικής, ενώ τα δύο από τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο προς την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σιντικής και τον πρόεδρό της κ. Δημήτρη Μουλά, όσο και προς τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και την πρόεδρό του κ. Πολυτίμη Στάμτση για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη και βοήθεια! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να τους αισθανόμαστε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς!

Κατηγορίες: ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.