ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ 23, 24 & 25/6/2021

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

           Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1) Κλειστά τα Σχολεία του Δήμου Τανάγρας στις 23 & 24/6/2021, με απόφαση δημάρχου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Τανάγρας, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τανάγρας για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (καύσωνα).

Οι εκπαιδευτικοί, που θα κάνουν διοικητικές εργασίες στη σχολική μονάδα για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, δεν θα κάνουν τηλεκπαίδευση.

Για το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης ( για όσους εκπαιδευτικούς κάνουν) θα ενημερωθείτε από τους ίδιους μέσω e-mail.

2) Λήξη των μαθημάτων στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 τελειώνουν τα μαθήματα στο Δημοτικό και οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 8.30 έως 9.30 το πρωί, για να παραλάβουν τον «Τίτλο Προόδου» τους καθώς και αντίγραφο του «Τίτλου Σπουδών» τους (για την Στ΄ Τάξη).

  • Μόνο οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο την Παρασκευή 25/6/2021 για να παραλάβουν μαζί με τα παιδιά τους τον «Τίτλο Προόδου».

Όποιος γονέας της ΣΤ΄ Τάξης θέλει να ενημερωθεί από τον εκπαιδευτικό της τάξης του παιδιού του, μπορεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο για να κλείσει ραντεβού.

  • Η ημερομηνία λήξης του τρέχοντος διδακτικού έτους είναι η 30η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση του σχολείου μέχρι την ημέρα αυτή.

  • Όσοι γονείς επιθυμείτε βεβαίωση γονικής άδειας για την ημέρα της λήξης των μαθημάτων που θα συνοδεύετε τα παιδιά σας, παρακαλούμε ενημερώστε το σχολείο στέλνοντας email στο mail@1dim-schim.voi.sch.gr ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2262058337.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε “ Καλό καλοκαίρι & Χαρούμενες Διακοπές!”

Ο Σύλλογος Διδασκόντων &

H Δ/ντρια του Σχολείου

Στρατή Ευγενία