Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Βοιωτίας από αύριο, Πέμπτη 04/03/2021 έως την Τρίτη 16/03/2021

                   Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,
 
   Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν σήμερα Τετάρτη 3/3/2021 στις  6:00 η ώρα από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας εντάσσεται στις περιοχές που  μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο» με συνέπεια να έχουν πιο αυστηρό  lockdown από την Πέμπτη 4 Μαρτίου.
Έτσι, από αύριο, Πέμπτη  04/03/2021 έως την Τρίτη 16/03/2021, όλα τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι παιδικοί  σταθμοί θα είναι κλειστά για την δια ζώσης εκπαίδευση.
 
   Επομένως από αύριο τα μαθήματα  θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης και θα τηρηθεί το πρόγραμμα του πρωινού ωραρίου εκτός της 6ης ώρας. 
 
   Σας υπενθυμίζουμε ότι:
 
    Ώρα έναρξης μαθημάτων : 14.10 μ.μ.
    Ώρα λήξης μαθημάτων: 17.20 μ.μ.
 
   Με την αγαστή συνεργασία όλων μας, τηρώντας κάθε μέτρο και οδηγία και με την υπεύθυνη στάση μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κι αυτή την απρόβλεπτη και δύσκολη περίοδο, όπως μέχρι σήμερα πράξαμε.
  
   Η δύσκολη αυτή συγκυρία αντί να μας αποκαρδιώνει, θα πρέπει να οπλίζει τον καθένα από εμάς με περισσότερη δύναμη και επιμονή να προχωρήσουμε.
 
   Ξεκινάμε λοιπόν, όλοι μαζί με ψυχραιμία, σύνεση και αισιοδοξία, ώστε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας.
 
Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ!
 
Με εκτίμηση και υπευθυνότητα
 
 
   Η Δ/ντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου