Η κρατική ορχήστρα Αθηνών στο σχολείο μας

Σεπ 202224

Viber 2022 09 24 15 32 45 552

Viber 2022 09 24 15 32 45 963

 

Την Τετάρτη 21/09 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας την κρατική ορχήστρα Αθηνών. Οι μαθητές όλων των τάξεων θαύμασαν μία μοναδική συναυλία, γεμάτη όμορφες μελωδίες αλλά και νέες γνώσεις γύρω απο τα μουσικά όργανα της ορχήστρας.

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Πολιτιστικές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κρατική ορχήστρα Αθηνών στο σχολείο μας    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ

    Αγαπητοί γονείς και επισκέπτες ,

    Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό να λειτουργήσει ως εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης αλλά και ως μέσο παρουσίασης των δραστηριοτήτων των τάξεων και των μαθητών του σχολείου.

    .png

    .png

    .png

    .png

    .png

    Γενικές πληροφορίες για το σχολείο μας

    Το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου ιδρύθηκε το 1946. Η αρχική κατασκευή περιελάμβανε τις δύο ανατολικές αίθουσες. Ακολούθησε η κατασκευή των δυτικών αιθουσών και του παλιού γραφείου το 1950 και ολοκληρώθηκε με τις βόρειες αίθουσες το 1960. Το 2000 χτίστηκε καινούριο κτίριο με μία μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τρεις (3) αίθουσες διδασκαλίας στον όροφο. Το 2012 τοποθετήθηκαν τρείς (3) αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και το 2018 προστέθηκαν άλλες δυο (2).

    Το σχολείο μας σήμερα είναι 12/θέσιο. Βρίσκεται βόρεια και σε συνέχεια από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου και λίγα μέτρα ανατολικά της κεντρικής πλατείας Πυλίου.

    Φοιτούν σε αυτό από 250 (χειμερινή περίοδο) ως 262 μαθητές (τουριστική περίοδο) και το εκπαιδευτικό προσωπικό ανέρχεται, σε πλήρη επάνδρωση του σχολείου, στους 30 εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων.

    Λειτουργούν δεκατρία (13) τμήματα πρωινού προγράμματος, ένα τμήμα ολοήμερου, τμήμα ένταξης, παράλληλες στηρίξεις. Επίσης διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα πληροφορικής, σχολική βιβλιοθήκη, γήπεδο καλαθοσφαίρισης και κυλικείο.

    Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές – Μαρμάρι, Αμανιού, Αγ. Γεώργιος – με δημοτικό σχολικό λεωφορείο.

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων