Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00  θα γίνει ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά. Ο αγιασμός θα γίνει στην αυλή του σχολείου με την παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών. Οι γονείς δεν επιτρέπεται να είναι στην αυλή του σχολείου, παρά μόνο οι γονείς των μαθητών της Πρώτης τάξης, για ευνόητους λόγους.  Όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να φοράνε μάσκες. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα σχολάσουν . Την Τρίτη θα `ρθουν     κανονικά το πρωί με τσάντες όπου θα γίνει η διανομή των βιβλίων και στη συνέχεια θα γίνει μάθημα μέχρι τις 12:30. Επίσης την Τρίτη το πρωί όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν κάνει το self test, να το δηλώσουν στην πλατφόρμα, να το εκτυπώσουν και να το δείξουν στο σχολείο. Η διαδικασία αυτή θα γίνεται δύο φορές την Εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. To self test είναι απαραίτητο για να μπορεί να εισέλθει ο μαθητής στο σχολείο.

Για αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσει το ένα τμήμα του Ολοήμερου, έως τις 3μ.μ., που περιλαμβάνει τους μαθητές της Πρώτης, της Δευτέρας και της Τρίτης τάξης, καθώς επίσης και τα αδέλφια των μαθητών αυτών που φοιτούν σε μεγαλύτερη τάξη.

Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, θα λειτουργήσει κανονικά το Ολοήμερο για όλους μαθητές που έχουν εγγραφεί, έως τις 16:00.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:   από 8/9/2021 έως 17/9/2021, οι γονείς των μαθητών, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self-test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.