1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Πλατύκαμπος-ΤΚ 40009-Τηλέφωνο και Fax: 2410971237 – Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: mail@1dim-platyk.lar.sch.gr

Ανακοινώσεις και Νέα

-“>Σ΄αυτή τη σελίδα μπορείτε να βλέπετε Ανακοινώσεις του Σχολείου και διάφορα Νέα.

*******************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, 

Πατήστε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να ενημερωθείτε για τις εγγραφές των μαθητών  για το νέο σχολικό έτος 2024-2025.

Εγγραφές μαθητών 2024-25

 

*******************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, 

σχετικά με το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας “Dentist pass” του Υπουργείου Υγείας, σας ενημερώνουμε ότι το εν λόγω πρόγραμμα ξεκίνησε στις 23 Μαΐου 2023 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έξι έως δώδεκα ετών.
    Πρόκειται για μία οικονομική ενίσχυση που λαμβάνεται, για λογαριασμό του παιδιού, από ενήλικο φυσικό πρόσωπο το οποίο ασκεί τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια ή την επιτροπεία ή του παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του παιδιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έλεγχο της στοματικής υγιεινής, καθαρισμό και απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας, φθορίωση και παροχή σχετικών οδηγιών.
  Οι δικαιούχοι, ανεξαρτήτως οικονομικών κριτηρίων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος (https://vouchers.gov.gr/dentistpass) ή μέσω Κ.Ε.Π έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που ανέρχεται σε 40 ευρώ, ανά ωφελούμενο παιδί. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε αναλυτικά στον παρακάτω υπερσύνδεσμο την εγκύκλιο του Υπουργείου.

ΕΞΕ – 124828 – 2023 – Ενημέρωση για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας _Dentist pass_ του Υπουργείου Υγείας»

***********************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ειδική πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στην

πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ειδική πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Δείτε την πρόσκληση και τις κενές θέσεις εδώ:

ΕΕΠΕΒΠ_Ειδική πρόσκληση_6ΚΥΩ46ΝΚΠΔ-Ν5Μ

 

******************************

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

μετά από τόσες συνεχόμενες αναβολές για τους γνωστούς λόγους, μετά την τελευταία απόφαση του δημάρχου αύριο Παρασκευή 29/09/2023 το σχολείο θα λειτουργήσει με κανονικό ωράριο, από τις 8.15΄ το πρωί μέχρι τη 1.15΄το μεσημέρι, ενώ για όσα παιδιά έχουν γραφτεί στο Ολοήμερο τμήμα, θα λειτουργήσει κι αυτό κανονικά μέχρι τις 14.55΄.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πάρουν τα βιβλία από τους/τις δασκάλους/λες τους και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.30΄ στον αύλειο χώρο, αν οι συνθήκες είναι καλές ή μέσα στο κτήριο αν δεν το επιτρέψει ο καιρός.

Δείτε εδώ την απόφαση του δημάρχου

28-9-2023_leitourgia_sx_mon_Kileler

Η διευθύντρια του Σχολείου

Κασιώρα Βασιλική

********************************

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ αναστέλλεται και πάλι η λειτουργία των σχολείων για αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που παρατηρούνται στην περιοχή μας. 

Για αύριο δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε με τηλεκπαίδευση. 

Δείτε εδώ την απόφαση του δημάρχου .

apofasi_dimarxou_anastoli_28092023

*********************************

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

το σχολείο θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη 28/09/2023 με κανονικό ωράριο, από τις 8.15΄ το πρωί μέχρι τη 1.15΄το μεσημέρι, ενώ για όσα παιδιά έχουν γραφτεί στο Ολοήμερο τμήμα, θα λειτουργήσει κι αυτό κανονικά μέχρι τις 14.55΄.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πάρουν τα βιβλία από τους/τις δασκάλους/λες τους και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα. 

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.30΄ στον αύλειο χώρο, αν οι συνθήκες είναι καλές ή μέσα στο κτήριο αν δεν το επιτρέψει ο καιρός. 

Η διευθύντρια του Σχολείου

Κασιώρα Βασιλική

**************************************

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

https://blogs.sch.gr/1dimplat/files/2023/09/Σεμινάρια-με-το-Χαμόγελο-Σχ_-Έτους-2023-24.pdf

************************************************

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου Κιλελέρ αθμιας και β θμιας εκπαίδευσης του Δήμου, εξαιτίας του επικείμενου νέου κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει την περιοχή μας.

Δείτε εδώ την απόφαση του δημάρχου.

Αναστολή Λειτουργίας Πρωτοβαθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης Δήμου Κιλελερ

 

*****************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Αγαπητοί γονείς,

όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί οι περισσότεροι, μετά την αναστολή έναρξης των μαθημάτων εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, από βδομάδα ξεκινά η καινούρια σχολική χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πλατυκάμπου.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία από τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για την Τρίτη και θα αποχωρήσουν.

Ως ώρα προσέλευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες ορίζεται η 8.30 πρωινή.

Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν μαζί τους την τσάντα τους για να βάλουν τα βιβλία τους 

Με τιμή

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

**************************************

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ


Από το τμήμα Αγγλικών του my school μας ήρθε η παρακάτω ενημέρωση για όσους γονείς ενδιαφέρονται για μαθήματα Αγγλικών και πιστοποίηση.

MY SCHOOL: Αγγλικά για Εκπαιδευτικούς και Γονείς

Από το Τμήμα Αγγλικών του My School πριν μια εβδομάδα σας στείλαμε email σχετικά με Μαθήματα για Εκπαιδευτικούς και Γονείς. Λάβαμε πολύ θετικά σχόλια, κι όσοι ξεκίνησαν ήδη τα μαθήματα είναι πολύ ενθουσιαμένοι με την ποιότητα και το χαμηλό κόστος. Παρέχουμε και μαθήματα πιστοποίησης για Lower και Proficiency για όσους το χρειάζονται για ΑΣΕΠ, Αξιολόγηση στο Δημόσιο, ή Aύξηση Mισθού στον ιδιωτικό τομέα. Γι’αυτόν τον λόγο σας ξανα-στέλνουμε αυτό το email ώστε να ενημερώσετε όσους πιθανόν να μην ενημερώθηκαν.

https://sch.myschool.gr

Παρακαλούμε όπως προωθήσατε την Ενημέρωση αυτή σε Εκπαιδευτικούς και Γονείς.

***********************************

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

με απόφαση του Περιφερειάρχη σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της  Θεσσαλίας, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρειά μας, δεν θα διεξαχθούν μαθήματα σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων και για την εβδομάδα από 18/9/2023 μέχρι 22/09/2023. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε εκ νέου από την ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Δείτε εδώ την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

ΣΧΟΛΕΙΑ_Daniel2 (ΑΑ)
**************************************

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του παιδιού”, με αφορμή την κατάσταση που βιώνουμε με τις πλημμύρες, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της σχολικής κοινότητας στην πρόληψη και στην αγωγή της υγείας, διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια εξ αποστάσεως και διά ζώσης για εκπαιδευτικούς και γονείς.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ανακοίνωση της Διεύθυνσης για να ενημερωθείτε για τις ημέρες και τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια καθώς και το θέμα του καθενός.

Πρόσκληση για σεμινάρια με το Χαμόγελο Σχ. Έτους 2023-24_

********************************

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λάρισας σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων του Νομού μας προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να συμβάλλουν στην συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων, νερών, τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής, σχολικών ειδών, ρούχων, υποδημάτων και ιατροφαρμακευτικού υλικού. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου σε συγκεκριμένα Δημοτικά σχολεία της Λάρισας και του υπόλοιπου Νομού που δεν έχουν πληγεί και υπάρχει πρόσβαση χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Όσοι γονείς και κηδεμόνες και άλλοι πολίτες θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να φέρουν τα είδη που επιθυμούν να προσφέρουν στο σχολείο μας καθημερινά τις πρωινές ώρες μέχρι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου φαίνονται αναλυτικά τα είδη που συγκεντρώνονται καθώς και τα σχολεία που συγκεντρώνουν τα προσφερόμενα είδη

Συγκέντρωση Υλικών για Πλημμυροπαθείς (2)

 


**************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την παράταση στο άνοιγμα των σχολείων της Θεσσαλίας, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας Daniel και των καταστροφών που έχει προκαλέσει. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023». Από την παραπάνω απόφαση, φαίνεται ότι το άνοιγμα των σχολείων θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Όταν οριστικοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων, θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα μας.

 

Η Διευθύντρια το σχολείου

Κασιώρα Βασιλική

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Δείτε εδώ την απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

***************************************

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καθήκοντα σχολικού τροχονόμου στο σχολείο μας για το έτος 2023-2024

Παρακαλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να ασκήσουν τα καθήκοντα του σχολικού τροχονόμου του 1ου Δημοτικού σχολείου Πλατυκάμπου, να υποβάλλουν την αίτησή τους στο σχολείο μας από την Παρασκευή 01/09/2023 μέχρι και την Τετάρτη 06/09/2023 και ώρα 14.00 μ.μ. Η αρμόδια Επιτροπή θα αποφασίσει και θα ενημερώσει αυτόν/ην που θα επιλεγεί μέχρι την Παρασκευή 8/09/2023 έως και ώρα 13.00 μ.μ. έτσι ώστε κατά την έναρξη του διδακτικού έτους στις 11/09/2023 να είναι στη θέση του.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

   Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 5.00 το απόγευμα σε αίθουσα του σχολείου μας θα γίνει ενημερωτική διάλεξη από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ κ. Ζήση Αντιγόνη με θέμα: “Σχέσεις σχολείου και οικογένειας και η σημασία τους στη διαμόρφωση των διαπροσωπικών σχέσεων των παιδιών”. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Σας περιμένουμε όλους.

Δείτε εδώ και τη σχετική πρόσκληση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

************************************************************

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ

Δείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο την Ανακοίνωση-πρόσκληση για όσους ενδιαφέρονται για το θεσμό του σχολικού τροχονόμου που θα αρχίσει να εφαρμόζεται στο σχολείο μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

 

***************************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9.15 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία από τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για την Τρίτη και θα αποχωρήσουν.

Ως ώρα προσέλευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες ορίζεται η 9.00 πρωινή.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων
 

***************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Όπως ήδη θα έχετε όλοι ενημερωθεί, τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά, δια ζώσης, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να κάνουν τρία self test(τα οποία θα προμηθεύονται δωρεάν) για να προσέρχονται στο σχολείο και από την επόμενη εβδομάδα δύο, όπως γινόταν και πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα το self test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας(10/1/), της Τρίτης(11/1) και της Παρασκευής(14/1).
Η δήλωση και το αποτέλεσμα θα καταχωρείται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr από την οποία εκδίδεται και η σχολική κάρτα για covid-19.

Η διεύθυνση του σχολείου                                                                      

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πατήστε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να ενημερωθείτε για τις εγγραφές των μαθητών  για το νέο σχολικό έτος 2021-2022

Εγγραφές μαθητών   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε χρήσιμα τηλέφωνα ψυχολογικής υποστήριξης ενηλίκων, παιδιών και εφήβων από την ψυχολόγο του σχολείου μας κ. Ιωάννα Κωνσταντινίδη.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

  Η ψυχολόγος κ. Ιωάννα Κωνσταντινίδη της Επιτροπής Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) Λάρισας μας δίνει οδηγίες αντιμετώπισης του άγχους και της αβεβαιότητας που προκαλεί η κρίση της πανδημίας και πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης. Δείτε τις στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:   

Ψυχολογική στήριξη γονέων – Νοέμβριος 2020  

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 π.μ.

θα γίνει ο καθιερωμένος  αγιασμός με την έναρξη της

νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις

μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου.Ο αγιασμός-λόγω

των ειδικών συνθηκών και σύμφωνα με τις οδηγίες του

Υπουργείου Παιδείας-θα γίνει στον αύλειο χώρο του

σχολείου με αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών

από όλες τις τάξεις και στη συνέχεια θα γίνει αγιασμός

και των  υπόλοιπων μαθητών και εκπαιδευτικών στις

τάξεις.
Πριν τον αγιασμό θα προηγηθεί ενημέρωση των μαθητών

και μαθητριών για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου

κατά τη φετινή χρονιά εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών

και παραλαβή των σχολικών βιβλίων από τους υπεύθυνους

δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και

πρόγραμμα μαθημάτων για την Τρίτη.
Ώρα προσέλευσης για τους μαθητές ορίζεται η 10.00 πρωινή.
Ώρα αποχώρησης : 12.30 μ.μ. περίπου.
Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές θα έχουν μαζί τους τσάντα για

τα βιβλία και οπωσδήποτε μάσκα.

Με τιμή
Ο διευθυντής του Σχολείου
Τριανταφύλλου Κων/νος 

 

 

*****************************************************

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

                        ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πατήστε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο στον οποίο θα βρείτε

ενημερωτικό υλικό που περιέχει βασικές πληροφορίες σχετικά

με: α) το Covid-19 και τα συμπτώματα της νόσου, β) τους

τρόπους μετάδοσης, γ) τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας

τρίτων και δ) τα μέτρα τα οποία είναι απαραίτητο να ληφθούν

σε περίπτωση που εμφανιστούν κρούσματα της νόσου στο σχολείο.
Στο υλικό της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας

έναντι του Covid-19 υπάρχουν συνοπτικές οδηγίες αναφορικά

με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων για τα

απαραίτητα μέτρα υγιεινής και συμπεριφοράς εντός του σχολείου

που αφορούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και για

τα μέτρα τα οποία πρέπει να λαμβάνουν οι γονείς σε καθημερινή βάση.

Οδηγίες για δημοτικά σχολεία

*****************************************************

Εγγραφές μαθητών και λειτουργία Ολοήμερου Προγράμματος

                      για το σχολικό έτος 2020-2021

 

Πατήστε στους παρακάτω υπερσυνδέσμους για να ενημερωθείτε

σχετικά με τις εγγραφές των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά

2020-2021 , καθώς και για τη λειτουργία του Ολοήμερου

Προγράμματος για την καινούρια χρονιά.

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το

σχολικό έτος 2020-2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

*****************************************************

Αντιμετώπιση των περιοριστικών μέτρων

Η  Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής  Αξιολόγησης και

Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.)  εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για

οικογένειες, παιδιά και εφήβους για την αντιμετώπιση των

περιοριστικών μέτρων λόγω του κωρονοϊού.  Δείτε τις πατώντας

στον παρακάτω υπερσύνδεσμο.

Οδηγίες για οικογένειες, παιδιά και εφήβους για την αντιμετώπιση

των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοιού

 

*****************************************************

Αγαπητοί γονείς

Δείτε πατώντας στις παρακάτω υπερσυνδέσεις προτάσεις της “Μέριμνας” με οδηγίες για το πώς μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας αλλά και τα παιδιά σας τον καιρό της πανδημίας.

ΜΕΡΙΜΝΑ για γονείς – Συζητειστε και Στηρίξτε τα παιδιά σας

ΜΕΡΙΜΝΑ για γονείς – Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας

 

*****************************************************

«Ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση

στο διαδίκτυο»

 Αγαπητοί γονείς

Δείτε μέσα από τις παρακάτω υπερσυνδέσεις ενημερωτικό

υλικό σχετικά με την Ασφαλή εξ αποστάσεως εκπαίδευση,

την Ασφαλή εξ αποστάσεως εργασία και Συμβουλές χρήσης

του Διαδικτύου. 

Ασφαλής Εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Ασφαλής Εργασία εξ αποστάσεως

Συμβουλές χρήσης του Διαδικτύου

 

************************************************************

 

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αγαπητοί γονείς,

στον παρακάτω υπερσύνδεσμο, μπορείτε να δείτε Οδηγίες προς γονείς για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Παρακαλούμε, για την ενημέρωσή σας.

ΕΟΔΥ Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι _ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 

***********************************************************************************************************

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”

     Συνεχίζεται και φέτος για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά το πρόγραμμα «τσάντα στο σχολείο». Σύμφωνα μ’ αυτό – όπως είναι ήδη γνωστό – η τσάντα των μαθητών παραμένει στο σχολείο για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. Σκοπός του προγράμματος είναι να μπορούν τα παιδιά να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο να περνούν με τους γονείς τους ή τους φίλους τους ή ακόμα και η ενασχόλησή τους με δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν.
    Έτσι, λοιπόν, για τη φετινή σχολική χρονιά 2019-2020, η τσάντα θα παραμείνει στο σχολείο – μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων –  τα παρακάτω Σαββατοκύριακα:

Παρασκευή 27/09/2019                                                   

Παρασκευή 11/10/2019                                                      

Παρασκευή 18/10/2019                                                      

Παρασκευή 01/11/2019                                                

Παρασκευή 22/11/2019                         

Παρασκευή 06/12/2019

Παρασκευή  13/12/2019

Παρασκευή 17/01/2020

Παρασκευή 24/01/2020

Παρασκευή 07/02/2020

Παρασκευή 21/02/2020

Παρασκευή 06/03/2020

Παρασκευή 20/03/2020

Παρασκευή 03/04/2020

Παρασκευή 08/05/2020

Παρασκευή 22/05/2020

Παρασκευή 05/06/2020  

                    

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

   Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου.

   Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία από τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για την Πέμπτη.

     Ως ώρα προσέλευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες ορίζεται η 8.30 πρωινή.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

************

                                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο την ανακοίνωση για τις εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για την επόμενη σχολική χρονιά 2019-2020.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο την ανακοίνωση για τις εγγραφές των μαθητών της   Α΄ τάξης για την επόμενη σχολική χρονιά 2018-2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2018-2019

 

 

************************************************************** 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017  και ώρα 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου και στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία από τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για την Τρίτη.

Ως ώρα προσέλευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες ορίζεται η 8.30 πρωινή.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

**********************          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Δημάρχου του Δήμου Κιλελέρ, αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά. Ως ώρα προσέλευσης των μαθητών των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών ορίζεται η 10 π.μ., αλλά το σχολείο θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 π.μ.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Τζιόλης Δημήτριος

***************************

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9.00 π. μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου μας και στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία από τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για την Τρίτη.
Η ώρα προσέλευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες ορίζεται η 8.30 πρωινή.
                                                                               Με τιμή
                                                 Ο αναπληρωτής διευθυντής του Σχολείου
                                                                    Κουτρώτσιος Γεώργιος

***************************************************************

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

Δείτε την πρόσκληση για την αποχαιρετιστήρια γιορτή της Στ΄ τάξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2015-2016, που θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 στις 9:οο μ.μ. στο προαύλιο του Σχολείου μας:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ τελική

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

Αγαπητοί γονείς,

Οι εγγραφές των παιδιών σας στην Α΄ τάξη του Δημοτικού μας Σχολείου θα γίνουν από την 1η έως την 21η Ιουνίου και αφορούν σε παιδιά που γεννήθηκαν το 2010.

Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2016-17 και εφεξής, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ. (Φ.6/498/57863/Δ1, 6-4-2016)

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

Το Α.Δ.Υ.Μ. (βλ. Φ.6/1094/80261/Δ1, 20-5-2015), καθώς και ως ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη διάρκεια φοίτησής τους στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για λόγους προσβασιμότητας, ή όταν δεν υπάρχουν ιατροί των ανωτέρω ειδικοτήτων σε νησιωτικές ή ορεινές ή δυσπρόσιτες περιοχές όπου η πλησιέστερη Μονάδα Υγείας είναι σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο διαμονής της οικογένειας του μαθητή, το Α.Δ.Υ.Μ. δύνανται να καταρτίζουν και να συμπληρώνουν άλλοι ιατροί.

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

**Οι Βεβαιώσεις Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο θα προσκομιστούν υπηρεσιακά.

*** Τα νέα Ατομικά Δελτία Υγείας θα τα παραλάβετε από το Νηπιαγωγείο και θα πρέπει να προσκομιστούν στο Σχολείο  μας το αργότερο μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2015.

Επίσης, προς αποφυγή παρεξηγήσεων σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας θα δεχθεί για εγγραφή μαθητές που κατοικούν στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Πλατυκάμπου και όχι της Γαλήνης (το όριο είναι ο δρόμος μπροστά από το Δημαρχείο).

                                                                                                Με τιμή

                             Ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πλατυκάμπου

                                                              Μπαμπαλιούτας Δημήτρης

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410971237

*********

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ώρα 9.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Σχολείου μας η γιορτή για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, η οποία διοργανώνεται από την Ε΄ Τάξη του Σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 9.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της γιορτής στις 11.30 π.μ. το αργότερο. 

Επίσης, την επόμενη μέρα, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, ανήμερα της Εθνικής μας Γιορτής, οι μαθητές και οι μαθήτριες, ντυμένοι με τις στολές της παρέλασης, θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 10.00 π.μ., εκτός από τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες, οι οποίοι θα προσέλθουν στις 9.45 π.μ. για να παραστούν στην εκκλησία του χωριού, όπου θα γίνει η επίσημη Δοξολογία για την επέτειο και κατόπιν η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και η παρέλαση.

με τιμή

ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο διευθυντής του Σχολείου

***********

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, στις 10.30 π.μ. θα γίνει  σε αίθουσα του Σχολείου μας ενημερωτική διάλεξη-συζήτηση από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια κ. Τζιότζιου Άννα με θέμα: «Η αξία του ελεύθερου χρόνου των μαθητών».

Μετά το πέρας της διάλεξης-συζήτησης, στις 11.45, θα γίνει ενημέρωση των γονέων των μαθητριών και των μαθητών του Σχολείου μας από τις δασκάλες και τους δασκάλους των Τάξεων για την επίδοση των παιδιών κατά το δεύτερο τρίμηνο και θα δοθούν οι βαθμολογίες.

Με τιμή

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και  ο διευθυντής του Σχολείου

**********

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

αγαπητοί γονείς

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. στο Σχολείο μας να συμμετάασχετε στη διάλεξη-συζήτηση με θέμα: “Μεγαλώνοντας παιδιά σε έναν κόσμο που αλλάζει”, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Κασούμη Ντίνα, εγκληματολόγο και συνεργάτιδα του ΟΚΑΝΑ.

Με το πέρας της εκδήλωσης, στις 11.45 π.μ., θα γίνει ενημέρωση των γονέων των μαθητριών και των μαθητών του Σχολείου μας από τις δασκάλες και τους δασκάλους των Τάξεων για την επίδοση των μαθητριών και των μαθητών κατά το πρώτο τρίμηνο και θα δοθούν οι βαθμολογίες. 

με τιμή

ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο διευθυντής του Σχολείου

*****************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα λάβει χώρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Σχολείου μας. Τη γιορτή διοργανώνει η Γ΄ Τάξη, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Σιώκα Θεόδωρο. 

με εκτίμηση

ο Σύλλογος Διδασκόντων κι ο διευθυντής του Σχολείου

************************* 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ          

Αγαπητοί γονείς,

Ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου θα γίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015  και ώρα 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Στη συνέχεια τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού θα μπουν στις αίθουσες και θα παραλάβουν τα βιβλία τους από τους υπεύθυνους δασκάλους και  δασκάλες των τάξεων καθώς και οδηγίες και πρόγραμμα μαθημάτων για τη Δευτέρα.

Ώρα προσέλευσης για τους μαθητές ορίζεται η 8.30 π.μ.

            Με τιμή

 Ο Διευθυντής του Σχολείου

   Μπαμπαλιούτας Δημήτρης

                                                   Ο Σύλλογος Διδασκόντων 

************

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015                 

**********

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014

**********

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013

**************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012

<span style=”color: #

Σκακιστική άσκηση

Translate

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Translate

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων