Ιστορικό

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΤ20

Αγαπητοί γονείς,

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στον αθλητικό χώρο ΑΤ20, όπως ήδη γνωρίζετε. Παρακαλώ, να προσέξετε τα εξής:

  • Συνηθίζεται τα παιδιά να έχουν μία αλλαξιά ρούχα μαζί τους.
  • Στον χώρο θα υπάρχει κυλικείο, αλλά καλό θα ήταν τα παιδιά να μην έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά μαζί τους. Εννοείται, πως η χρήση του κυλικείου δεν είναι υποχρεωτική και τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους το κολατσιό τους.
  • Παρακαλώ, επισημάνετε κι εσείς στα παιδιά πως δεν επιτρέπεται να τρώνε μέσα στα πούλμαν και δεν πρέπει να αφήνουν σκουπίδια.
  • Σημαντικό είναι οι μαθητές/τριες, να ελέγχουν τα πράγματά τους ώστε να μην ξεχάσουν τίποτα στα πούλμαν ή στον χώρο της επίσκεψης.

Αύριο το πρωί θα ελέγξουμε πάλι τον καιρό. Μόνο σε περίπτωση βροχής, θα ενημερωθείτε από το Blog του σχολείου μέχρι τις 7:15, ώστε τα παιδιά να έρθουν με τις τσάντες τους για μάθημα.

Η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο – διευρυμένο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από τη Διεύθυνση

Επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο ΑΤ20

Την Τρίτη, 26-09-2023, το σχολείο θα επισκεφθεί το αθλητικό κέντρο ΑΤ20, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Οι μαθητές για να μπορέσουν να συμμετέχουν, πρέπει να διαθέτουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και να παραδώσουν στον υπεύθυνο δάσκαλο της  τάξης τους, συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής (θα δοθεί από το σχολείο). Η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΑΔΥΜ

Δ’ τάξη

Μέχρι 21/09/2023 πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) το οποίο συμπληρώνει ο/η γιατρός.

Έπειτα από αυτή την ημερομηνία, όσοι/ες μαθητές μαθήτριες δεν έχουν το ΑΔΥΜ, δεν θα μπορούν συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και σε οποιαδήποτε επίσκεψη-δραστηριότητα του σχολείου με αθλητικό σκοπό.

Από τη Διεύθυνση

Λειτουργία του σχολείου

  • Από την Τρίτη 12.9.2023, το σχολείο θα λειτουργεί μέχρι τις 17:30.
  • Προσέλευση το πρωί από τις 08:00. Το κουδούνι χτυπάει στις 08:15. Οι γονείς δεν εισέρχονται στο χώρο του σχολείου.
  • Το πρωινό σχολάει στις 13:15.
  • Η Πρωινή Ζώνη θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα, 18.9.2023. Η προσέλευση γίνεται 07:00 – 07:15.
  • Στο ολοήμερο προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα ζεστάματος των φαγητών.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2023-24 θα τελεστεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 08:00, στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές όλων των τάξεων πλην της Α’ τάξης, θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων  – κηδεμόνων τους. Τα βιβλία θα μοιραστούν την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, όπως τις προηγούμενες χρονιές..

Μετά τον αγιασμό, οι μαθητές της Α’ τάξης θα  οδηγηθούν στις αίθουσές τους, όπου θα γνωρίσουν τις δασκάλες τους. Έπειτα από τη σύντομη γνωριμία στις τάξεις, τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων. Κατά τη διάρκεια που τα “πρωτάκια” μας θα είναι στις αίθουσες, οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών της Α’ τάξης θα προσέλθουν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, για να ενημερωθούν σχετικά με τους βασικούς άξονες λειτουργίας του σχολείου.

Όσοι γονείς επιθυμούν βεβαίωση επίσκεψης για εξασφάλιση άδειας από την εργασία τους, θα τη ζητούν στην είσοδο του σχολείου από την κυρία Ελένη Σούκα, μετά τον Αγιασμό.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποχώρηση ολοημέρου στις 14:55 αντί 15:50

Οι γονείς που επιθυμούν να αλλάξουν την ώρα αποχώρησης των παιδιών τους από τις 15:50 στις 14:55, παρακαλούνται να συμπληρώσουν άμεσα το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/ighPWrZbgYGo4qQq6

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση