ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου από τις Α΄ και Β΄ τάξεις με τη συμμετοχή όλων των τάξεων…

Μια υπέροχη εκδήλωση στο πλαίσιο των Χριστουγέννων οργανώθηκε από τις εκπαιδευτικούς των Α΄και Β΄τάξεων, της Αναστασίας Καψάλη και της Βασιλικής Μιχαήλ με τη συνεπικουρία και όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Οι μικροί μαθητές της Α τάξης  παρουσίασαν με ταμπεραμέντο ηθοποιών το θεατρικό “Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία”, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων με το μικρό Σκρουτζ να κλέβει την παράσταση!

“Τον Αη Βασίλη σε κρίση” μας παρουσίασε η Β τάξη, ένα θεατρικό με επίκαιρα μηνύματα και δέχτηκε τα χειροκροτήματα.

Οι μαθητές των Γ και Δ τάξεων απήγγειλαν ποιήματα παρουσιάζοντας το “Ημερολόγιο των Χριστουγέννων” ενώ τη χορωδία πλαισίωναν οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων τραγουδώντας ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ένα γερμανικό.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές με τον ερχομό του Αη Βασίλη για να τους μοιράσει δώρα.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και τη συμμετοχή όλων των γονέων ετοιμάστηκε ένας πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Ξεχωριστή νότα έδωσε και το bazzar με τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν οι μαθητές με τη βοήθεια των δασκάλων.

…Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία…

…ο Αη Βασίλης βρίσκεται σε κρίση…

…το Αλφαβητάρι των Χριστουγέννων…

…η χορωδία μας…

  

…οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας…

Οι φωτογραφίες είναι από την ηλεκτρονική εφημερίδα της Οιχαλίας Oichalia live και το Χαλό Γιώργο που κάλυψε δημοσιογραφικά τη γιορτή μας. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων