Αποφοίτηση των τελειόφοιτων

Με μια γιορτή «δροσερή» σαν το καλοκαίρι που έχει ξεκινήσει αλλά και γεμάτη με συναισθήματα, νοσταλγία και αναμνήσεις μας αποχαιρέτησαν τα παιδιά μας στην έκτη τάξη. Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, όταν περνούσαν το κατώφλι του Δημοτικού Σχολείου, πήραν μαζί τους τις αποσκευές τους.  Έξι βαλίτσες φύλαξαν ό,τι κρατούν με αγάπη και συγκίνηση από τις διαδρομές τους στο Δημοτικό σχολείο αλλά και ό,τι περιμένουν με αισιοδοξία  στο καινούριο τους ξεκίνημα στο γυμνάσιο.

Τα παιδιά  συγκίνησαν όλους μας με τον αυθορμητισμό και τη χαρούμενη διάθεσή τους και η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδια, χορούς και νόστιμα εδέσματα στο προαύλιο του σχολείου, έτσι όπως ταιριάζει σ΄ένα κλίμα γιορτινό. Νωρίτερα στα παιδιά απονεμήθηκαν τα απολυτήρια και τα αναμνηστικά τους, ενώ ελευθέρωσαν λευκά μπαλόνια…ένα για κάθε παιδί, ένα για κάθε ευχή.

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων για την στήριξη και τη συμβολή του στην οργάνωση, προετοιμασία και υλοποίηση και αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας πλούσιες σε γνώσεις και εμπειρίες διαδρομές, υγεία και καλοτυχία σε κάθε επιλογή τους! Εμείς θα είμαστε εδώ να χαιρόμαστε με τις χαρές τους, να τους συμπαραστεκόμαστε σε κάθε δυσκολία και να τους καμαρώνουμε!!

 

Αφήστε μια απάντηση