Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα , 13 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη  μαθημάτων τη Δευτέρα , 13 Σεπτεμβρίου 2021

Τη Δευτέρα , 13 Σεπτεμβρίου οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο
στις 08:15΄ π.μ.

Όπως και πέρυσι  ο αγιασμός στα σχολείο θα γίνει στο  προαύλιο χωρίς την παρουσία των γονέων , όπως διευκρίνισε σήμερα με εγκύκλιό του το Υπουργείο Παιδείας. Ο αγιασμός έχει προγραμματιστεί για τις  10:30΄ π.μ.  και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας.

Οι μαθητές και μαθήτριες θα παραλάβουν τα βιβλία τους και το προσωρινό πρόγραμμα της  εβδομάδας και  θα σχολάσουν στις 11:00΄ μ.μ.

Προσοχή!

  • Η  είσοδος  των  μαθητών/τριών  στο σχολικό συγκρότημα , θα γίνεται  υποχρεωτικά με χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) και με επίδειξη και όχι προσκόμιση , βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος .
  1. Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις  μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
  2. Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου  , ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την  προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.  
  3. Εξαιρούνται του μέτρου, τα  παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

 

 

Τα σχολικά λεωφορεία θα είναι στη διάθεση των μαθητών και μαθητριών από την Τρίτη , 14 Σεπτεμβρίου από  το  γνωστό σημείο αναχώρησης ( Ελευθερίου Βενιζέλου 4 – Έδρα του  παλιού σχολείου )

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναχρησιμοποίησης ή αναδημοσίευσης αυτής της εργασίας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες στη σελίδα http://Ιωάννης%20Μεριχωβίτης.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.