ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – Αναμνηστικά 2021

Αγαπητοί γονείς,

Μέσα στη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους χρονιά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα φωτογραφικό  αναμνηστικό για τα παιδιά μας. Το κόστος κάθε αναμνηστικού είναι 5 ευρώ. Εάν επιθυμείτε περισσότερα αντίτυπα, παρακαλούμε να το συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα.

Επίσης, όσοι γονείς δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή του συλλόγου, μπορούν να την πληρώσουν δηλώνοντάς το στην παρακάτω φόρμα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος ΔΕΝ λαμβάνει επιχορήγηση από κρατικό φορέα και το μόνο έσοδό του είναι οι ετήσιες συνδρομές. Το ποσό της ετήσιας συνδρομής για το σχολικό έτος 2020-2021 ανέρχεται για κάθε οικογένεια στο ποσό των €20, ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.

Παρακαλούμε, αφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, να καταβάλετε το συνολικό ποσό σε κλειστό φάκελο, εσωκλείοντας και τη συμπληρωμένη φόρμα. Ο φάκελος θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφει στην εξωτερική όψη του το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το τμήμα που φοιτά και να παραδοθεί στην/στον δασκάλα/δάσκαλο του αντίστοιχου τμήματος από την Δευτέρα 7 μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021. Για τη συνδρομή σας θα σας αποσταλεί αντίστοιχη απόδειξη είσπραξης.

Αγορά αναμνηστικού:                                                                           5€

Επιπλέον εκτυπώσεις:……………………………………………………….Χ5€=……..

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2020-2021 : €20 ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών         =………

Συνολικό ποσό =.……….

Ονοματεπώνυμο γονέα :……………………………………………………………………………………

Ονοματεπώνυμο παιδιού/ων: ………………………………………..………………………………..

Τάξη/εις παιδιού/ων :…………………………………………………..…………………………………..

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε από την ηλεκτρονική λίστα του Συλλόγου συμπληρώστε το email σας ………………………………………..…………………………….

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη

Το Διοικητικό συμβούλιο

 Λήψη αρχείου

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.