ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Επιστολή γνωριμίας

     Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να ενημερώσω τους γονείς των μαθητών των δημοτικών σχολείων, στα οποία έχω τοποθετηθεί, για την παρουσία μου στα σχολεία και την επιθυμία μου για επικοινωνία μαζί τους και την έναρξη της συνεργασίας μας.

       Ονομάζομαι Λεμονιά (Μάνια) Σαριγκουλέ και είμαι ψυχολόγος, απόφοιτος ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακού Ειδικής Αγωγής από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Εργάζομαι από το 2011 με παιδιά και οικογένειες σε διάφορα πλαίσια (δημόσια και ιδιωτικά) και φέτος έχω την χαρά να είμαι σε δημόσια σχολεία ως ψυχολόγος. Θα βρίσκομαι σε κάθε ένα από τα δημοτικά σχολεία μια ημέρα την εβδομάδα, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τους διευθυντές των σχολείων στα οποία φοιτούν τα παιδιά σας.

      Βασικός άξονας του παρόντος προγράμματος είναι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των παιδιών εντός της σχολικής κοινότητας και η ενδυνάμωση των γονέων στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας που έχει προκύψει από την έλευση του ιού Covid-19.               Παράλληλα, στις αρμοδιότητές μου είναι η υποστήριξη παιδιών με ιδιαίτερες μαθησιακές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες μέσα στο σχολικό πλαίσιο όπου προκύπτουν σύμφωνα με την πρόταση γονέων και εκπαιδευτικών, με στόχο την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Τέλος, η αρμονική συνεργασία με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και τις οικογένειες για την καλύτερη και αποδοτικότερη υποστήριξη των παιδιών είναι το κύριο μέλημά μου.

     Έχω δημιουργήσει στο ΠΣΔ e-class (ηλεκτρονική τάξη) με τον τίτλο Ψυχολόγος, στην οποία αναρτώ υλικό από αξιόπιστους και επιστημονικά τεκμηριωμένους φορείς ψυχικής υγείας, στο οποίο μπορείτε να ανατρέχετε. Παράλληλα, μπορείτε να στέλνετε τα αιτήματα σας για επικοινωνία και συνάντηση μαζί μου δια ζώσης στον χώρο του σχολείου ή μέσω webex στο email lsarigkou@sch.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, το σχολείο και την τάξη φοίτησης, ονοματεπώνυμο γονέα και τηλέφωνο επικοινωνίας έτσι ώστε να προγραμματίζουμε το ραντεβού.

 

Με εκτίμηση,

Λεμονιά Σαριγκουλέ
Ψυχολόγος ΠΕ23

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.