ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αξιότιμοι  γονείς και κηδεμόνες ,

Αρχικά   καλή δύναμη σε όλους μας . Όπως ήδη  γνωρίζετε από  σήμερα  ξεκινά  η εξ αποστάσεως διδασκαλία για όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Γνωρίζουμε  πολύ καλά τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς  που σας δημιουργεί αυτή ή κατάσταση. Θα κάνουμε το  καλύτερο που μπορούμε  για τα παιδιά  μας από τη θέση του ο καθένας. Για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας , θα θέλαμε  μαζί με το πρόγραμμα  να σας δώσουμε κάποιες χρήσιμες οδηγίες.

Η διάρκεια των ωρών είναι η εξής:

 • 1η  ώρα: 14:10΄-14.40΄  (10’  διάλειμμα)
  • 2η  ώρα: 14:50΄-15.20΄   ( 10’ διάλειμμα )
  • 3η ώρα: 15:30 ΄- 16:00΄   ( 10’ διάλειμμα)
  • 4η  ώρα: 16:10΄- 16.40΄ ( 10’ διάλειμμα)
  • 5η ώρα: 16: 50΄- 17:20΄  ΤΕΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ:

 1. Παιδιά να τοποθετείτε τα βιβλία που θα χρειαστείτε για την επόμενη μέρα με τη σειρά πάνω στο γραφείο σας μαζί με τα τετράδια , από  το βράδυ έτσι ώστε να μη χάνετε χρόνο.
 2.   Είναι μια διαφορετική τάξη αυτή , αλλά ΕΙΝΑΙ  ΤΑΞΗ! Έχουμε τους ίδιους κανόνες όπως  και στην τάξη του σχολείου μας.
 3.   Η παρουσία των γονέων πρέπει να είναι διακριτική και παρεμβατική μόνο αν το  παιδί αντιμετωπίσει δυσκολία με τον υπολογιστή. Δεν παρεμβαίνουμε, δεν απαντάμε, δεν αποσπούμε την προσοχή του/της μαθητή/μαθήτριας, δεν κάνουμε κριτική ή συγκρίσεις . *

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.