ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ολοκληρώθηκε στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο η τελική φάση των 20ων ΔΡΟΣΙΝΕΙΩΝ. Στο διασχολικό πρωτάθλημα μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας , μαθητές και μαθήτριες που είχαν προκριθεί στους τελικούς, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν πλούσιο αθλητικό θέαμα στους παρευρισκόμενους. Γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου αντάμειψαν τους μικρούς μαθητές με ένα ζεστό χειροκρότημα, αφού έτσι κι’ αλλιώς η πεμπτουσία αυτών των αγώνων είναι η χαρά της συμμετοχής. Τα παιδιά που εκπροσώπησαν τα Δημοτικά Σχολεία αγωνίστηκαν στα αθλήματα του βόλεϊ, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, όπως και του στίβου .

Το Σχολείο μας πέτυχε τα παρακάτω αποτελέσματα :
ΟΜΑΔΙΚΑ : α) κατακτήσαμε την 1η θέση στο βόλεϊ αγοριών , β) πήραμε την 3η θέση , στην γενική κατάταξη στον στίβο , γ) ήρθαμε 3οι στο μπάσκετ αγοριών και στο ποδόσφαιρο.
ΑΤΟΜΙΚΑ: α) από το Δ2 η μαθήτρια ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΛΗ και από το ΣΤ1 η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ , κατέκτησαν την 2η θέση στο ΒΟΡΤΕΞ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ β) ο μαθητής του ΣΤ2 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΥΓΑΛΑΚΗΣ ,ήρθε 3ος στο ΒΟΡΤΕΞ ΑΓΟΡΙΩΝ.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» κα Σίσσυ Παπασπύρου, καθώς και πλήθος καθηγητών Φυσικής Αγωγής των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας .

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.