Σχολική Γιορτή για την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες ,

          Σας ενημερώνουμε , ότι  την   Παρασκευή ,  22 Μαρτίου  2019 , το σχολείο μας θα γιορτάσει  την  198η  επέτειο ,  της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.  Οι  μαθητές όλων των τάξεων , θα προσέλθουν  στο σχολείο  στις  11:00΄π.μ.   για να λάβουν μέρος στην σχολική γιορτή   και θα αποχωρήσουν μετά  τη λήξη  της γιορτής , περίπου  στις 12:15΄π.μ.  Η μεταφορά των μαθητών μας θα γίνει κανονικά  με τα σχολικά λεωφορεία.   Το ολοήμερο  δε  θα λειτουργήσει την ημέρα εκείνη  .

     Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019  και ώρα 11:30΄ π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων ( Κηφισίας & Ζηρίνη , Κηφισιά) από την αντιπροσωπεία του Σχολείου μας , παρουσία της υποδιευθύντριας κας  Καραλή Αικατερίνης.

 Την   Δευτέρα   , 25 Μαρτίου 2019 ,  ο  σημαιοφόρος  και οι παραστάτες  ,    θα προσέλθουν στον     Ιερό  Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ν. Ερυθραία  ,  στις 10:15΄π.μ.  ( υπεύθυνη εκπαιδευτικός  για τον εκκλησιασμό  είναι η κα Γιανναρέα Αναστασία )  , όπου και  θα τελεστεί  η Δοξολογία  ,  χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Κηφισιάς , Αμαρουσίου και Ωρωπού  κ.κ. Κυρίλλου και του  Ιερού Κλήρου  της πόλης .  

 Στις 11:00΄ π.μ. , οι σημαιοφόροι  όλων  των σχολείων , θα μεταβούν στο Μνημείο των Πεσόντων ( Ελευθ. Βενιζέλου &  Λουκή Ακρίτα , Ν. Ερυθραία) , όπου θα  τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση  και   κατάθεση στεφάνων .

       Οι μαθητές μας , που συμμετέχουν  στην παρέλαση , θα παραταχθούν   στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και συγκεκριμένα  από το σημείο που ξεκινά η  Λεωφόρος  Χ. Τρικούπη έως και την οδό Κ. Βάρναλη. (υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί για την παρέλαση είναι ο κ. Κανελλόπουλος  Κανέλλος  και η κα Πέτρου Σπυριδούλα ). Η παρέλαση θα ξεκινήσει ( 11:30΄μ.μ.) από τη  συμβολή της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και της οδού Κ. Βάρναλη.  Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους, μετά την παρέλαση ,  από τη συμβολή των οδών Καρασταμάτη Αλεξάκη και Ι. Δρυμπέτη (έξω από το σχολείο)

                                                         

                                                            Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                              ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΕΡΙΧΩΒΙΤΗΣ

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.