Έκθεση ζωγραφικής από μαθητές/τριες

Μετά από 10 χρόνια αναβιώνει στη χώρα μας ο Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας. Ένας από τους σταθμούς του αθλητικού γεγονότος θα είναι και το Ηράκλειο. Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς ενδιαφέροντος διοργάνωσης, ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece προγραμματίζει μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων.

Βασικός στόχος αυτών των δράσεων είναι η βιώσιμη κινητικότητα με την ένταξη στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας του ποδηλάτου. Η ανάδειξη του ποδηλάτου σε οικολογικό και οικονομικό μέσο μετακίνησης αλλά και σε αθλητική δράση και υγιεινή απασχόληση.

Στοχεύοντας πάντα και στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος από τις μικρές ηλικίες και τη συμμετοχή παιδιών στη γιορτή αυτή διοργανώνεται Έκθεση ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο. στο αίθριο της Λότζια. Η έκθεση θα λάβει χώρα στις 26 Απριλίου 2022.

Οι γονείς των μαθητών/τριων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση χρειάζεται να συμπληρώσουν τη φόρμα-υπεύθυνη δήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο :

Φόρμα – Υπεύθυνη δήλωση

Οι μαθητές/τριες χρειάζεται να προσκομίσουν τις ζωγραφίες τους σε κόλλα Α4-οριζόντια θέση στη Διεύθυνση του σχολείου μέχρι την Τετάρτη 12 Απριλίου 2022.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση