Το 1ο Δημοτικό σχολείο Μουζακίου βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας των μαθητών της ΣΤ΄τάξης στο έργο eTwinning “AWORLDFULLOFDESIRES”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία του εκπαιδευτικούκου Σπυρόπουλου Δημητρίου, πρώην Διευθυντή του σχολείου μας,συντονιστή και υπεύθυνουυλοποίησης του έργου με τη συνεργασία του κου Θάνου Σπύρου, υπεύθυνου εκπαιδευτικού της ΣΤ΄ τάξης κατά το σχολικό έτος 2020-2021, των μαθητών και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, το 1ο Δημοτικό σχολείο Μουζακίου θα λάβει ένα πιστοποιητικό αναγνώρισης του έργου μαθητών και εκπαιδευτικών και το έργο τους θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net
Η ομάδα Etwinning συγχαίρει και πάλι μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού σχολείου Μουζακίου για το μοναδικό τους επίτευγμα.
