Παραμονή διδακτικών βιβλίων στο σχολείο

1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών                                                                     Σχολικό έτος 2019-2020

 

«Παραμονή διδακτικών βιβλίων στο σχολείο»

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αρ. 217785/Δ1/18-12-2018 Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία της χώρας, η δράση «Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο για τουλάχιστον δύο (2) Σαββατοκύριακα το μήνα».

Η δράση υλοποιείται τουλάχιστον δύο (2) φορές τον μήνα για όλους τους μήνες του διδακτικού έτους και η καθιέρωση της παραμονής των διδακτικών βιβλίων στο σχολείο, δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτών των Σαββατοκύριακων. Ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν ανατίθενται εργασίες και δεν προγραμματίζονται επαναληπτικές εμπεδωτικές δοκιμασίες για τη Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο υλοποίησης της δράσης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών με γνώμονα πάντα το μέγιστο όφελος για τους μαθητές/τριες, αποφάσισε με την υπ. αριθμ. 2 Πράξη του να εφαρμόσει τη δράση δύο φορές το μήνα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: Την Παρασκευή 20 και 27

ΟΚΤΩΒΡΙΟ: Την Παρασκευή 11 και Πέμπτη 24

ΝΟΕΜΒΡΙΟ: Την Παρασκευή 8 και 22

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ: Την Παρασκευή 6 και 13

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ: Την Παρασκευή  17 και 31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: Την Παρασκευή 14 και 28

ΜΑΡΤΙΟ: Την Παρασκευή 13 και 27

ΑΠΡΙΛΙΟ: Την Παρασκευή 3 και Πέμπτη 30

ΜΑΙΟ: Την Παρασκευή 15 και 29

ΙΟΥΝΙΟ: Την Παρασκευή 5

Από τη Διεύθυνση

Αφήστε μια απάντηση