6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

  Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία συνέπεσε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, με το σύνθημα «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ».

Ως στόχος της ημέρας τέθηκε τόσο η ενίσχυση του υγιεινού τρόπου ζωής, της άσκηση και της σωστής διατροφής, όσο και η ενδυνάμωση των αξιών που ενσαρκώνει ο αθλητισμός: Ευγενής άμιλλα,  υγιής ανταγωνισμός.

Στο πλαίσιο της ημέρας οι μαθητές και μαθήτριες των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων έλαβαν μέρος σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες, περνώντας μια μέρα γεμάτη δράση και πολύ παιχνίδι…

Οι μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Όμιλο Νέων Μουδανιών και το γήπεδο τένις (Stones). Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν τη δυνατότητα επισκεπτόμενοι τον Ναυτικό Όμιλο να μάθουν  περισσότερα για το άθλημα της ιστιοπλοΐας που ανθεί στον τόπο μας. Στη συνέχεια επισκεπτόμενοι το γήπεδο Τένις (Stones) ενημερώθηκαν από τον εκπαιδευτή τένις τα σχετικά με το άθλημα.. Έπειτα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν τένις.

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του σχολείου μας με το Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου.

Θερμά συγχαρητήρια στους γυμναστές του σχολείου μας κυρίους Κωνσταντίνο Κωνσταντέλη και Ευριπίδη Χειμωνίδη για την άπογη διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων, τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και φυσικά όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!!!!

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Νέας Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, τον Ναυτικό Όμιλο και το κατάστημα Stones για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης των παιδιών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων!!!!

«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ»

 

Αφήστε μια απάντηση