ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΛΑΔΑ!!!

Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάσαμε κι εφέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με τη σχολική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του σχολείου με τη συμμετοχή μαθητών, μαθητριών και γονέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη γιορτή της σημαίας και την παράδοση της σημαίας στους μαθητές των ΣΤ1΄ και ΣΤ2΄ τμημάτων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η σχολική γιορτή, την οποία ανέλαβαν μαθητές και μαθήτριες των Δ1΄ και Δ2΄ τμημάτων με την υποστήριξη και επίβλεψη των εκπαιδευτικών Αθανάσιου Γκαντάρα και Πηνελόπης Πανταζή. Οι μαθητές με ποιήματα, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα απέδωσαν φόρο τιμής στους ήρωες του 1940, κάνοντας όλους μας να συγκινηθούμε και να νοιώσουμε εθνικά υπερήφανοι.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Στο τέλος της ημέρας συμμετείχαμε στην κατάθεση στεφανιών στο ηρώο της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των σχολείων, παρουσία του κυρίου Δημάρχου.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου η σημαιοφόρος και οι παραστάστες εκπροσώπησαν το σχολείο μας στη δοξολογία και οι υπολοιποι μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων ετοιμαζόντουσαν για την παρέλαση.

Η παρέλαση ξεκίνησε και το σχολείο μας περνάει….

Συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και στους γυμναστές του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντέλη και Ευριπίδη Χειμωνίδη για την ωραία παρέλαση.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Αφήστε μια απάντηση