Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν των πρόσφατων πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και ειδικότερα αυτής με ΦΕΚ (64, Α΄,14-3-2020), καθώς και των αντίστοιχων εγκυκλίων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, από την Παρασκευή 15-5-2020 και μέχρι νεωτέρας θα δεχόμαστε επισκέψεις του κοινού αποκλειστικά και μόνο για εγγραφή στην Α΄ τάξη του σχολείου ακολουθώντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά όλων μας.

Πατήστε εδώ για την σχετική εγκύκλιο.

Για την προσκόμιση των δικαιολογητικών μόνο ένας γονέας/κηδεμόνας ανά εγγραφή θα εισέρχεται και θα παραμένει στον αύλειο χώρο του σχολείου και σε απόσταση 2 μέτρων από τον προηγούμενο. Ο κάθε επισκέπτης θα φοράει απαραιτήτως γάντια μία χρήσης για την παραλαβή και παράδοση των εγγράφων.

Για κάθε άλλο θέμα η επικοινωνία με το σχολείο θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και μόνο για θέματα που δεν δύνανται να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9416993

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν επίσης να αποστέλλουν οποιοδήποτε αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: mail@1dim-mosch.att.sch.gr

Tα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2020-2021, θα κατατίθενται από 15 Μαΐου 2020 έως και 29 Μαΐου 2020 (Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-11:00 π.μ.)

Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση,όπου θα δηλώνει ο γονέας 1. επώνυμο μαθητή 2. όνομα μαθητή 3. όνομα πατέρα 4. όνομα μητέρας 5. ημερομηνία γέννησης και 6. διεύθυνση κατοικίας 7. email. (Έντυπα δηλώσεων θα βρίσκονται στο σχολείο)
  2. Επίδειξη Βιβλιαρίου υγείας του μαθητή (όχι φωτοτυπίες), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (ΑΔΥΜ) (θα βρίσκονται έντυπα στο σχολείο και στο 2ο νηπιαγωγείο),
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, διαπιστώνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του μαθητή. (Συμβόλαιο, μισθωτήριο από εφορία, εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! όχι λογαριασμό τηλεφωνίας.

  1. Βεβαίωση-πιστοποιητικό φοίτησης νηπιαγωγείου.
  2. Έγγραφο που να προκύπτει η επιμέλεια του μαθητή, όπου αυτό είναι αναγκαίο

ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-21 ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 1-1-2014 ΕΩΣ 31-12-2014

Για τα χωροταξικά όρια του σχολείου μας πατήστε εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονική λειτουργία μας.

Απο τη Δ/νση του 1ου Δημ. Σχ. Μοσχάτου