Συμμετοχή στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Φυλλάδιο low 1 page 0001 2 Φυλλάδιο low 1 page 0002 1

Φέτος για 24η χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια -Ευχή-Ελλάδος) πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» και το σχολείο μας για ακόμη μία χρονιά,  στηρίζει τη δράση αυτή,  φωτίζοντας τις ζωές των παιδιών της ευχής!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το Αστέρι της Ευχής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/64830/102883/Δ7 & Φ.14/98076/ΦΔ/100120/Δ1), κλείνει φέτος τα 24 του χρόνια και έχει δώσει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 24 ολόκληρα χρόνια, μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας προσφέρουν για την ίαση παιδικών ψυχών, και μαθαίνουν την αξία  της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Με κεντρικό μήνυμα «Είσαι το αστέρι μου», το Αστέρι της Ευχής καλεί τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα να αποκτήσουν το δικό τους χάρτινο αστέρι, με μία δωρεά των 2€ συνεισφέροντας στην εκπλήρωση ευχών.

Με έναν τόσο  απλό τρόπο, μπορούμε να γίνουμε κι εμείς ένα αστέρι για ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια. και να βοηθήσουμε έμπρακτα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιώντας την Ευχή ενός άρρωστου παιδιού  κάνοντάς το να ξαναπιστέψει πως

όλα στη ζωή είναι πιθανά…  ακόμη και το να γίνει καλά!

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τον ενημερωτικό 0οδηγό υλοποίησης πατώντας εδώ