Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Μεγάλο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών!

diagonosmosΣτα πλαίσια της εκπαίδευσης αλλά και της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανακύκλωση των μπαταριών, με στόχο τη δημιουργία κοινωνικής συνείδησης των παιδιών για ένα καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον, η εταιρεία ΑΦΗΣ σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη  θα διενεργήσει σχολικό διαγωνισμό σε μαθητές Δημοτικού, τους μελλοντικούς ενήλικες αυτού του πλανήτη, ηλικίας 7-12.

Ο διαγωνισμός θα έχει εξάμηνη ισχύ με διάστημα από τον Νοέμβριο του 2021 έως και τις 15 Απριλίου του 2022.

Σκοπός του προγράμματος είναι να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και να τους κινητοποιήσουμε, ώστε να κατανοήσουν την σημασία της χωριστής συλλογής και ανακύκλωσης μπαταριών, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την περιβαλλοντική συνείδηση της σχολικής κοινότητας και την ευαισθητοποίησή της στην ανακύκλωση. Μέσω της δράσης αυτής  οι μαθητές μας θα κατανοήσουν  τη σημασία  της ανακύκλωσης μπαταριών και το όφελος που συνεπάγεται για το Περιβάλλον, την Δημόσια Υγεία, την Κλιματική Αλλαγή καθώς και την συσχέτιση με την Κυκλική Οικονομία.

Γι’ αυτό οι μαθητές μας θα μετατραπούν σε “Μεγάλους-μικρούς κυνηγούς” θα συγκεντρώσουν όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες που θα  βρουν  στον Κάδο Αφής του σχολείου μας για να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού!!!!!

Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού αυτές καταλήξουν στον Κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου!!!!

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΘΛΑ!!!!!

Ο 1ος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει:

ΕΝΑ RUBBER FLOOR ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ

Ο 2ος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΞΙΑΣ 800€

Οι  5 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν:

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

τίτλο

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ