Εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, την οποία θα παρουσιάσουν οι μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Παρασκευή 24.3.2023 (08:30). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:30) θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

Στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Λυκόβρυση και ώρα 12:00 μ.μ. επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Το σημείο εκκίνησης είναι η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Μαστρογιαννοπούλου και το σημείο τερματισμού στην Πλατεία Λυκόβρυσης, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίας Βαρβάρας. Σημείο συγκέντρωσης: κατάστημα αθλητικών ειδών ΜΕΚΜΑ στη συμβολή Γρηγορίου Λαμπράκη και Πατέλη (11:40).

Το Σάββατο 25 Μαρτίου ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας  στις 10:20 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.

  • Επίσημη ενδυμασία για την παρέλαση:

Αγόρια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, μπλε παντελόνι (εναλλακτικά σκούρο τζην σε καμία περίπτωση ξεβαμμένο) και σκούρα παπούτσια. Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, μπλε φούστα και σκούρα παπούτσια.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής του σχολείου
Παντελής Νάσσης, PhD

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.