Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου

logotipo

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Πέμπτη 27.10.2022 (08:30). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:30) θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

Στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πεύκη και ώρα 12:15 μ.μ. επί της Λεωφόρου Ειρήνης θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Το σημείο εκκίνησης είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Αποστολοπούλου και το σημείο τερματισμού και παραλαβής των παιδιών είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Κολοκοτρώνη. Σημείο συγκέντρωσης: κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς (12:00).

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στην Πεύκη  στις 11:10 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας όπως αυτά θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής του σχολείου
Παντελής Νάσσης, PhD

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.