Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου

logotipo

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2021-22, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθούν εντός του κάθε τμήματος από 8:30 έως 9:30. Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνει από 08:15 με τη διαδικασία που προβλέπεται. Όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, με ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων τους.

Στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πεύκη και ώρα 12:15 μ.μ. επί της Λεωφόρου Ειρήνης θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Το σημείο εκκίνησης είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Αποστολοπούλου και το σημείο τερματισμού και παραλαβής των παιδιών είναι η διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με την οδό Κολοκοτρώνη. Σημείο συγκέντρωσης: κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς (12:00).

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου η σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στην Πεύκη  στις 11:10 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας όπως αυτά θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής του σχολείου
Παντελής Νάσσης, PhD

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση