Μια πρωτοποριακή ενημέρωση, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς στους μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με θέμα:

γενικές συμβουλές, για ανηλίκους, τροχαία ατυχήματα – τρόποι αντιμετώπισης, οδική ασφάλεια και κίνδυνοι από τη χρήση του διαδικτύου. Ακόμη οι αρχιφύλακες κ. Μιχαλίτσης Γεώργιος και κ. Μπότας Παναγιώτης στην εξαιρετική τους παρουσίαση, ενημέρωσαν τους μαθητές μας για τους κινδύνους του διαδικτύου και τους παρότρυναν να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση κινδύνου και εκβιασμού.
Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για αυτή την πρωτοβουλία, θέτοντας ως στόχο να καθιερωθεί ως δράση στα σχολεία για να νιώθουν μαθητές και γονείς πιο ασφαλείς.