1ο Μεγάλο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών! – Συμμετοχή

maxresdefault

Το σχολείο μας φέτος συμμετέχει στο 1ο  Μεγάλο Σχολικό Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών, μια δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην ανακύκλωση μπαταριών. Στόχο έχει τη συστηματική επιμόρφωση των παιδιών με διαδραστικό τρόπο, ώστε να τα καθοδηγήσει στην ευσυνείδητη συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ. Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού αυτές καταλήξουν στον Κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου. Μόλις το περιεχόμενο του κάδου ξεπεράσει το μισό του ύψος, θα γίνεται καταμέτρηση του βάρους των μπαταριών. Η ίδια διαδικασία θα επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί στο διάστημα από  τον Νοέμβριο του 2021 έως και τις 15 Απριλίου του 2022. Στο τέλος, θα εκδοθεί πιστοποιητικό συνολικής αποκομιδής. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ανακάλυψε πολύτιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση των χρησιµοποιηµένων µπαταριών μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος(κλικ στην εικόνα)

Untitled

και βοήθησε το σχολείο μας να ξεχωρίσει στο κυνήγι των Άδειων Στηλών Ενέργειας. Και όπως αναφέρεται στις πληροφορίες της δράσης, στο τέλος κάθε αποστολής υπάρχει πάντα ένας θησαυρός… στη δική μας αποστολή όμως υπάρχουν δύο:

  1. Ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον

    • Untitled 1
  2. Μεγάλα έπαθλα για τα σχολεία που θα βγουν πρώτα στην κατηγορία τους

    • Untitled 2

Περιμένουμε λοιπόν τη συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων, για να γεμίζουμε συχνότερα τον κάδο μας…

Και τώρα είναι ώρα για παιχνίδι!!! κλικ στην εικόνα

Untitled 3