Ανακοίνωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Αυτοτελές τμήμα δημάρχου ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε
Γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων
Τηλ.22233-50213
Email: press.office.kimis.aliveriou@gmail.com
Αλιβέρι 10-2-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κύμης δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις.
Η απόφαση πάρθηκε μετά την εμφάνιση κρούσματος Κoρονοϊού (covid-19) ώστε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προληπτικής απολύμανσης στις κτηριακές εγκαταστάσεις όπου συστεγάζονται τα δυο σχολεία .
Επίσης την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά για λόγους απολύμανσης το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Βιτάλου, το 1ο και 2ο Δημοτικό Κύμης και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης
Για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας της ανησυχίας που επικρατεί στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Δ.Ε. Αλιβερίου μετά την εμφάνιση Κρουσμάτων covid-19 ,απολυμάνσεις θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή (11 και 12 Φεβρουαρίου 2021) στο 1ο, 2ο, 3ο, δημοτικό σχολείο Αλιβερίου στο 1ο, 2ο, Νηπιαγωγείο Αλιβερίου, στο Νηπιαγωγείο Καράβου και στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παραμείνουν κλειστά για δυο ημέρες δηλαδή στο 1ο και 2ο Λύκειο Αλιβερίου στο
Γυμνάσιο και στο ΕΠΑΛ Αλιβερίου καθώς και το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Εξαιτίας των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών στα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή (11 και 12 Φεβρουαρίου) λόγω απολύμανσης το Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλωναρίου το Γυμνάσιο Κριεζών ,το Γυμνάσιο Λύκειο και ΕΠΑΛ Κονιστρών.
Η εκπαίδευση των μαθητών όσο τα σχολεία παραμείνουν κλειστά θα γίνει
σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Γραφείο τύπου