Γιορτή Λήξης

 

Την Τρίτη 11 Ιουνίου το σχολείο μας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά που φεύγει με μια πολύ όμορφη γιορτή αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Μέσα από αστείες ατάκες αξέχαστων ηθοποιών και υπέροχα τραγούδια, τα παιδιά κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σε παλαιότερες εποχές και να μας χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και άφθονου γέλιου.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους μαθητές της Α΄ τάξης, οι οποίοι δραματοποίησαν τα εξής τραγούδια:

α) “Αψού γείτσες” από την ταινία “Κορίτσια για φίλημα”, β) «Είμαι γυναίκα του γλεντιού» από την ταινία « Μια κυρία στα μπουζούκια». γ) «Sunshine for your dreams» από την ταινία « Η Παριζιάνα». δ) « Το γκρίζο γατί» από την ταινία « Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

  

Στη συνέχεια ακολούθησε το θεατρικό της Δ΄ και της Στ΄ Τάξης “ Η νεράιδα και το παλικάρι”.

 

Η Γ΄ τάξη δραματοποίησε τα τραγούδια “Ο πιο καλός ο μαθητής” και “ Γαρύφαλλο στο αυτί”.

  

Ακολούθησε το θεατρικό της Ε΄ τάξης “ Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”.

 

Η γιορτή έκλεισε με τη χορογραφία του τραγουδιού “Η αγάπη θέλει δύο” από την ταινία “ Η αρχόντισσα και ο αλήτης”.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Κώστας Βουτσάς, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Βασίλης Αυλωνίτης και ο Μίμης Φωτόπουλος ήταν μερικοί από τους ηθοποιούς που τα παιδιά ενσάρκωσαν χορεύοντας και τραγουδώντας. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και οι μαθητές χειροκροτήθηκαν θερμά από τους γονείς που παρακολούθησαν τη γιορτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με συγκίνηση και ευχές. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αποχαιρέτησε τους μαθητές της Στ΄ Τάξης, προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα.

Όλοι οι δάσκαλοι ευχόμαστε στα παιδιά της Στ΄ τάξης καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο και καλή πρόοδο!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!