Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων 2014-2015

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-’15 υλοποιήθηκαν σχολικά προγράμματα δραστηριοτήτων από όλες τις τάξεις του σχολείου.

Συγκεκριμένα οι Α’ και Β’ τάξεις, με τις εκπαιδευτικούς Γεωργουπλή Κατερίνα και Αλατίνη Δήμητρα, πραγματοποίησαν τα προγράμματα “Ενδοσχολική Βία” και “Στοματική υγιεινή”.

Η Γ’ Τάξη, με δάσκαλο τον Θεοδωρίδη Γιώργο, ασχολήθηκε με την “Κυκλοφοριακή αγωγή” και η Δ’, με δασκάλα την Τζαφάλια Αγλαϊα, ασχολήθηκε με την “Ελιά” όπως επίσης και τη “Διαχείριση των συναισθημάτων”.

Οι Ε’ και Στ’ τάξεις, με τους εκπαιδευτικούς Παπαδημητρίου Τάσο, Στάμου Στέλλα και Μαχαίρα Αποστολία,  πραγματοποίησαν τα προγράμματα “Το νερό”, “Νιώθω ασφαλής στο σχολείο μου” και “Ο κήπος με τις 11 γάτες”.

Τέλος, ανάλογα προγράμματα πραγματοποιήθηκαν από την εκπαιδευτικό Καπιτσαλά Μάχη (δασκάλα Αγγλικών) με θέμα “Ταξίδι στην Αγγλία” , από την Γαντζίδου Πόπη (γυμνάστρια) “Παραδοσιακοί χοροί” και από την δασκάλα ειδικής αγωγής Κωσταρέλου Ζωή “Διαφορετικότητα και ρατσισμός”.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους.

trivizas ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ 1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ 2 Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο2 Χωρίς τίτλο3 Χωρίς τίτλο4 Χωρίς τίτλο5 Χωρίς τίτλο6 Χωρίς τίτλο7 Χωρίς τίτλο8 Χωρίς τίτλο9 Χωρίς τίτλο10