ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

eggrafes

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου, για την εγγραφή μαθητών στην Α’ τάξη, η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω e-mail έως 20 Μαρτίου 2021. Κατόπιν αυτού, μπορείτε να σκανάρετε και να μας αποστείλετε στο mail@1dim-krouss.ira.sch.gr τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:

  1. Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο
  2. Τις σελίδες από το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού όπου φαίνεται ότι έχουν γίνει τα εμβόλια
  3. Επιπλέον θα εκτυπώσετε, θα συμπληρώσετε, θα υπογράψετε, θα σκανάρετε και θα μας αποστείλετε την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στο Δημοτικό καθώς και την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στο Ολοήμερο εφόσον επιθυμείτε την εγγραφή του παιδιού στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση Συναίνεσης Γονέα συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον έτερο γονέα (δηλ. ο ένας γονιός συμπληρώναι και υπογράφει την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στο Δημοτικό και ο άλλος την Υπεύθυνη Δήλωση Συναίνεσης Γονέα)
  5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον παιδίατρο και μπορείτε να μας το προσκομίσετε αργότερα (ακόμα και το Σεπτέμβριο).

Τα έντυπα 3-5 βρίσκονται αναρτημένα παρακάτω μαζί με ένα έντυπο με χρήσιμες πληροφορίες για το σχολείο μας. Για διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνείστε με την σχολική μας μονάδα στο τηλέφωνο 2810711207.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου