1ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου

Ιστότοπος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρόκου Κοζάνης

Εορτή Αγίου Νικολάου

Δεκ 20225

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Νικολάου, θα παραστούν μόνο η σημαιοφόρος και οι παραστάτες.

Θα έρθουν στο σχολείο στις 17:45 η ώρα, θα μεταβούν στην εκκλησία με τη συνοδεία εκπαιδευτικού και θα σχολάσουν μετά το τέλος της τελετής.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, εορτή του Αγίου Νικολάου θα πάνε στην εκκλησία μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων.

Θα έρθουν στο σχολείο στις 9:45 η ώρα, θα μεταβούν στην εκκλησία με τη συνοδεία εκπαιδευτικών και θα σχολάσουν μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας κατά τις 10:30 η ώρα.

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εορτή Αγίου Νικολάου    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Το σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου, είναι από τα πιο ιστορικά σχολεία της περιοχής μας.

Η θεμελίωσή του ξεκίνησε λίγο μετά την Απελευθέρωση της περιοχής, το 1919 και τελείωσε το 1922.

Τον Ιούνιο του 2019 οργανώσαμε εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε την επέτειο των εκατό χρόνων.

Το σχολείο λειτουργεί ως εξαθέσιο. Διαθέτει έξι αίθουσες διδασκαλίας, κάποιες αρκετά μεγάλες, κάποιες λίγο μικρότερες, γραφείο εκπαιδευτικών και γραφείο Διευθυντή. Το Εργαστήριο Πληροφορικής βρίσκεται στην αίθουσα της Στ’ τάξης. Στο ημιυπόγειο βρίσκονται η Αίθουσα Εκδηλώσεων και οι τουαλέτες. Ο αύλειος χώρος είναι αρκετά μεγάλος.

Δεν διαθέτει όμως τους χώρους που απαιτεί ένα σύγχρονο σχολείο. Δεν υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα για το Εργαστήριο Πληροφορικής, αίθουσα Βιβλιοθήκης, αίθουσα για Τμήμα Ένταξης/Ενισχυτικής Διδασκαλίας.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων