Δωρεά έργων ομαδικής συνεργασίας μαθητών/τριών, μέσω του Arts4LittleHearts, σε παιδί που νοσηλεύεται.

IMG 20211217 210508

IMG 20211217 203406

“Είμαστε ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που φέρνει ελπίδα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Εθελοντές δημιουργούν και δωρίζουν χειροτεχνίες τις οποίες διανέμουμε σε νοσηλευόμενα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ο δημιουργός καθώς και το παιδί-αποδέκτης, παρόλο που δεν θα συναντηθούν ποτέ, θα μοιραστούν έναν ιδιαίτερο δεσμό συμπόνιας, αγάπης, εμπιστοσύνης, θάρρους και αισιοδοξίας που διασχίζει όλους τους πολιτισμούς και τις χώρες.”

IMG 20211217 212435

IMG 20211217 212522

IMG 20211217 212455

Σύνδεσμος:

artsforlittlehearts

Σύνδεσμος για τα έργα του σχολείου που έδωσαν λίγη χαρά και δύναμη σε ένα παιδί , στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού:

Facebook

       Instagram


 

 

Σχετικά με το εγχείρημα – ποιοί μπορούν να συμμετάσχουν:

 

Το Arts For Little Hearts είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από τον Tyler και τον Colin όταν ήταν 12 και 14 ετών. Στόχος είναι οι έφηβοι, τα παιδιά, ακόμη και οι ηλικιωμένοι, να δημιουργούν χειροποίητα είδη χειροτεχνίας για διανομή σε νοσηλευόμενα παιδιά σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε χειροτεχνία συνοδεύεται από μια εξατομικευμένη κάρτα. Οι εθελοντές μπορεί να είναι άτομα, ομάδες, ιδρύματα, σχολεία, Keyclubs, σχολές τέχνης, μετασχολικά προγράμματα, ΚΔΑΠ, εθελοντικές οργανώσεις, οίκοι ευγηρίας, οργανώσεις ηλικιωμένων και ομάδες κοινοτικών υπηρεσιών …… είναι όλοι προσκεκλημένοι και ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

 

Οποιοδήποτε είδος τέχνης θα γίνει αποδεκτό και θα εκτιμηθεί. Οι ιδέες περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, ποιήματα, μικρές δημιουργίες lego, ραμμένες στο χέρι “squishy” και διακοσμημένες καρδιές από τσόχα και δημιουργίες origami.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας! Κάθε χειροτεχνία θα είναι ένα ευπρόσδεκτο δώρο σε ένα παιδί στο νοσοκομείο! Το Arts for Little Hearts μπορεί να βοηθήσει στην παροχή των ιδεών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, των υλικών που χρειάζονται. Συνεργαστείτε με δασκάλους τέχνης, γονείς, οργανισμούς κοινοτικής υπηρεσίας και ηγέτες της κοινότητας ως πρώτο βήμα για ιδέες.

 

Επικοινωνήστε με τον Colin και τον Tyler στο ArtsForLittleHearts@yahoo.com για ιδέες και υποστήριξη για να ξεκινήσετε το έργο Arts for Little Hearts! Δείτε τη λίστα με τα Συμμετέχοντα Νοσοκομεία για να εκτιμήσετε όλα τα παιδιά σε όλο τον κόσμο που σας περιμένουν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ! Το Arts for Little Hearts γνωρίζει ότι όταν ένας εθελοντής δημιουργεί κάτι ξεχωριστό για ένα νοσηλευόμενο παιδί που μπορεί να μην συναντήσει ποτέ, ο δημιουργός και ο δέκτης θα μοιραστούν έναν ιδιαίτερο δεσμό συμπόνιας, αγάπης, αυτοπεποίθησης, θάρρους και αισιοδοξίας που διασχίζει όλους τους πολιτισμούς και τις χώρες

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.