Επιτυχία για το σχολείο μας.

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στον Κολινδρό έγιναν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ σχολείων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Το σχολείο μας συμμετείχε σε 3 αγώνες και κέρδισε και στους 3. Μάλιστα ήταν το μοναδικό σχολείο που κέρδισε και στους 3 αγώνες.

Συγχαρητήρια στον γυμναστή μας κ. Ζαφείρη Δημήτριο και φυσικά στους μαθητές που συμμετείχαν και κατάφεραν να έχουν απόλυτη επιτυχία. Εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

1ο Δημ. Σχ. Κολινδρού – Δημ. Σχ. Μακρύγιαλος 1-0

1ο Δημ. Σχ. Κολινδρού – 3ο Δημ. Σχ. Αιγινίου 1-0

1ο Δημ. Σχ. Κολινδρού – 2ο Δημ. Σχ. Αιγινίου 4-0

Ο Διευθυντής

Δροσούνης Ευάγγελος

ποδοσφαιρο1

ποδοσφαιρο2

Λειτουργία Ολοήμερου τμήματος σχολικής χρονιάς 2024-2025

 Στα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία δύναται να συγκροτηθούν και να λειτουργήσουν τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος.

Προϋπόθεση είναι η εγγραφή τουλάχιστον δέκα (10) μαθητών/τριών για 6/θέσια και άνω σχολεία.

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης – δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.

Οι αιτήσεις για εγγραφή στο Ολοήμερο τμήμα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος πραγματοποιείται στις 16:00 εάν υπάρχει ικανός αριθμός μαθητών.

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.

Εάν δεν υπάρχει ικανός αριθμός μαθητών που να δηλώνουν ώρα αποχώρησης τις 16:00 τότε η αποχώρηση όλων των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος γίνεται στις 15:00.

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι αιτήσεις εγγραφής δόθηκαν σε όλους τους μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ, Δ και Ε.

Ο Διευθυντής

Δροσούνης Ευάγγελος



Λήψη αρχείου

Από τις αρχές του 2024 και μέχρι σήμερα λάβαμε δύο πολύ σημαντικές δωρεές για το σχολείο μας.

Η πρώτη ήταν στις 19 Ιανουαρίου. Την ημέρα εκείνη, με τη ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διευθυντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού, μας επισκέφτηκαν στο σχολείο συγγενείς της για αρκετά χρόνια Διευθύντριας του σχολείου κ. Μαρίας Πάσχου και μας προσέφεραν ως δωρεά 710 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μας βοήθησαν να αγοράσουμε τρεις πολύ καλές (και πολύ γρήγορες) μεταχειρισμένες μονάδες υπολογιστών που αντικατέστησαν παλιές αργές μονάδες

Clipboard02

μία μεταχειρισμένη οθόνη 24 ιντσών για τη  ΣΤ τάξη που δεν είχε υπολογιστή και οθόνη,

71F1kesxa0L. AC UF8941000 QL80

ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα πολύ οικονομικής εκτύπωσης που μας έλυσε τα χέρια μέχρι να βρούμε αναλώσιμα σε λογικές τιμές για το φωτοτυπικό μας,

Clipboard01

έναν σκληρό δίσκο ssd που έδωσε νέα πνοή σε έναν άλλο υπολογιστή του σχολείου,

IMG 20240221 094139

και ένα πολύ καλό σετ ηχείων υπολογιστή 2.1.

IMG 20240222 131947

Η δεύτερη δωρεά 500 ευρώ, έγινε στη μνήμη της κυρίας Αλίκης Κουφονικόλα (φυσικού) και μας παραδόθηκε από τον κ. Χαλκιά Νικόλαο.

Η δωρεά αυτή βρίσκεται στο στάδιο της αξιοποίησης, θέλουμε και τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα επανέλθουμε όταν ολοκληρωθεί η αξιοποίησή της.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω θερμά τους δωρητές για τα χρήματα που προσέφεραν που βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου μας.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που μέσα από αυτόν αξιοποιούμε τις δωρεές αυτές.

Ο Διευθυντής

Δροσούνης Ευάγγελος