Βαθμολογία Β΄ Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, 10/6/2020, θα παραδίδεται μέσα σε κλειστό φάκελο, στην τσάντα των μαθητών, η βαθμολογία Β΄ Τριμήνου για όσους μαθητές φοιτούν στις Γ΄, Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξεις. Η διαδικασία αυτή έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, και πραγματοποιείται τώρα, με βάση τις προβλεπόμενες, για την τήρηση υγειονομικών μέτρων, οδηγίες.

Αναφορικά με την πρόοδο των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης,  οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους γονείς μέσα στην εβδομάδα.

Η βαθμολογία θα δοθεί αύριο, 10/6/2020 στους μισούς μαθητές που θα έρθουν στο σχολείο μας, ανάλογα με τον χωρισμό των τάξεων σε υποτμήματα, και την Πέμπτη, 11/6/2020, θα δοθεί στους υπόλοιπους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Από το σχολείο

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1ο Δημ. Σχολ. Κισάμου ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας υπό τον τύπο Κοινοτικό Σχολείο Καστελλίου Κισάμου. Η ίδρυσή του έγινε με δαπάνη των κατοίκων της κοινότητας από τους οποίους και συντηρείτο.

Ως δημόσιο σχολείο άρχισε να λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα από το σχολ. Έτος 1899-1900, αφότου χρονολογούνται και τα επίσημα βιβλία του αρχείου του σχολείου. (ΙΙ/1899 διάταγμα της Κρητικής Πολιτείας, ΦΕΚ 87/7-10-1899


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *