Ανακοίνωση προς τους γονείς για την είσοδο των παιδιών στις πλατφόρμες με τις διαδικτυακές τάξεις

Αγαπητοί γονείς,

όπως έχετε καταλάβει μέχρι τη λήξη της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, θα επικοινωνούμε ηλεκτρονικά, μέσω κυρίως του email που ο καθένας σας, μας έχει υποβάλει. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να ανοίγετε και να ελέγχετε το email σας για τυχόν ενημερώσεις από το σχολείο και από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Σας διαβεβαιώνουμε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και μόνο για εκπαιδευτική χρήση.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν προχωρήσει στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δημιουργώντας τις ηλεκτρονικές τάξεις που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές τους σε ειδικές πλατφόρμες του ΠΣΔ.

Σε επόμενη επικοινωνία μας θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία που πρέπει να κάνετε και εσείς μαζί με τα παιδιά σας. Σα σχολείο, θα σας παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια αν χρειαστεί.

Καλούμαστε όλοι σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πρόκληση που δεν είναι άλλη από το να κρατήσουμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας και τη μαθησιακή διαδικασία ενεργή για τα παιδιά.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Μαρία Μαζοκοπάκη

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1ο Δημ. Σχολ. Κισάμου ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας υπό τον τύπο Κοινοτικό Σχολείο Καστελλίου Κισάμου. Η ίδρυσή του έγινε με δαπάνη των κατοίκων της κοινότητας από τους οποίους και συντηρείτο.

Ως δημόσιο σχολείο άρχισε να λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα από το σχολ. Έτος 1899-1900, αφότου χρονολογούνται και τα επίσημα βιβλία του αρχείου του σχολείου. (ΙΙ/1899 διάταγμα της Κρητικής Πολιτείας, ΦΕΚ 87/7-10-1899


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *