Σημαντική ανακοίνωση προς τους γονείς

Έπειτα από οδηγία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, από τη Διεύθυνση του σχολείου μας έχουν σταλεί προς  όλους του γονείς που μας γνωστοποίησαν το e mail τους, μηνύματα με οδηγίες , ώστε να πραγματοποιήσετε εγγραφή των παιδιών σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Παρακαλούμε,  μπείτε στα email σας, ώστε να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση , έχει δοθεί παράταση από το Υπουργείο, μέχρι τις 30/3, οπότε δεν υπάρχει λόγος άγχους. Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στην διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο την Πέμπτη, 26/3, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 2822 0 22119.

Θα είμαστε δίπλα σας για κάθε βοήθεια και ενημέρωση.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Μαζοκοπάκη Μαρία

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1ο Δημ. Σχολ. Κισάμου ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας υπό τον τύπο Κοινοτικό Σχολείο Καστελλίου Κισάμου. Η ίδρυσή του έγινε με δαπάνη των κατοίκων της κοινότητας από τους οποίους και συντηρείτο.

Ως δημόσιο σχολείο άρχισε να λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα από το σχολ. Έτος 1899-1900, αφότου χρονολογούνται και τα επίσημα βιβλία του αρχείου του σχολείου. (ΙΙ/1899 διάταγμα της Κρητικής Πολιτείας, ΦΕΚ 87/7-10-1899


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *