Για τους μαθητές που μεταφέρονται με λεωφορείο

Αγαπητοί γονείς,

τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, μέρα Αγιασμού, οι μεταφορές δε θα πραγματοποιηθούν. Θα ξεκινήσουν κανονικά από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά μας  που μεταφέρονται  με  λεωφορείο  θα πρέπει να φορούν τη μάσκα προστασίας τους πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο που θα τα παραλάβει από το χωριό τους. Να προτιμούν να κάθονται μεμονωμένα στα διπλά καθίσματα του λεωφορείου εάν αυτό είναι δυνατό. Το λεωφορείο  θα σταματά ακριβώς μπροστά από τη νότια είσοδο του σχολείου και τα παιδιά θα εισέρχονται από αυτήν.  Από την ίδια είσοδο θα επιβιβάζονται κατά την αποχώρησή τους.

Υπενθυμίζω,  ότι η νότιο είσοδος θα χρησιμοποιείται μόνο από τους μεταφερόμενους μαθητές.

Από το σχολείο

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1ο Δημ. Σχολ. Κισάμου ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας υπό τον τύπο Κοινοτικό Σχολείο Καστελλίου Κισάμου. Η ίδρυσή του έγινε με δαπάνη των κατοίκων της κοινότητας από τους οποίους και συντηρείτο.

Ως δημόσιο σχολείο άρχισε να λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα από το σχολ. Έτος 1899-1900, αφότου χρονολογούνται και τα επίσημα βιβλία του αρχείου του σχολείου. (ΙΙ/1899 διάταγμα της Κρητικής Πολιτείας, ΦΕΚ 87/7-10-1899


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *