Επίδοση Τίτλων Προόδου και Τίτλων Σπουδών

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 25/6/2020 θα δοθούν στο ένα υποτμήμα των μαθητών των Α’. Β΄, Γ΄, Δ΄και Ε΄τάξεων οι Τίτλοι Προόδου, ενώ στους μαθητές της Στ΄ τάξης οι Τίτλοι Σπουδών,  καθώς και η αναλυτική βαθμολογία των τριμήνων, σε σφραγισμένο φάκελο στις τσάντες τους. Την Παρασκευή, 26/6/2020  θα δοθούν αντίστοιχα και στο άλλο υποτμήμα. Δεν απαιτείται η φυσική παρουσία των γονέων.

Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου θα τηρηθεί κανονικά, μέχρι τις 13.15, και τις δυο τελευταίες μέρες.

Αναφορικά με τις εγγραφές των μαθητών της Στ ΄τάξης στο Γυμνάσιο, θα πραγματοποιηθούν υπηρεσιακά, οπότε δεν χρειάζεται καμιά επιπρόσθετη ενέργεια από την πλευρά των γονέων.

Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, οπότε και θα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2822 0 22119, για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1ο Δημ. Σχολ. Κισάμου ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας υπό τον τύπο Κοινοτικό Σχολείο Καστελλίου Κισάμου. Η ίδρυσή του έγινε με δαπάνη των κατοίκων της κοινότητας από τους οποίους και συντηρείτο.

Ως δημόσιο σχολείο άρχισε να λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα από το σχολ. Έτος 1899-1900, αφότου χρονολογούνται και τα επίσημα βιβλία του αρχείου του σχολείου. (ΙΙ/1899 διάταγμα της Κρητικής Πολιτείας, ΦΕΚ 87/7-10-1899


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *