Εγγραφή στις πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες,

Εύχομαι να είστε όλοι υγιείς.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί προσπαθούμε, συναντώντας πολλές δυσκολίες στις υποδομές, να επικοινωνήσουμε με τους μαθητές/μαθήτριές μας για να διατηρήσουμε ζωντανή την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ευχαριστούμε πολύ και εσάς που καταβάλετε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί αυτή η επικοινωνία, παρά τις δυσκολίες που γνωρίζουμε ότι συναντάτε.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια όσοι και όσες κάνατε εγγραφή και δημιουργήσατε λογαριασμό στο ΠΣΔ (6/4/2020 λήγει η προθεσμία εγγραφής) θα πρέπει να επισκεφτείτε (οι μαθητές/ μαθήτριες ΠΑΝΤΑ με την επίβλεψη των γονέων σας) τις ψηφιακές πλατφόρμες e-class και e-me. Θα επιλέξετε είσοδος και θα πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που αποκτήσατε κατά την εγγραφή στο ΠΣΔ.

Για να μπορέσει ο εκπαιδευτικός να καλέσει τους μαθητές στην ψηφιακή τάξη θα πρέπει ο κάθε μαθητής/ μαθήτρια να έχει συνδεθεί έστω και μια φορά στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί προσκαλούν στα ψηφιακά τμήματα που δημιούργησαν και οι μαθητές αποδέχονται την πρόσκληση και αυτόματα εντάσσονται στο ψηφιακό τμήμα.

Θα ακολουθήσουν λεπτομερείς οδηγίες για την εγγραφή σας στις ψηφιακές τάξεις με ανάρτηση στην ιστοσελίδα και θα ενημερωθείτε από τους/τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων σας.

Να είστε όλοι καλά! Καλή δύναμη!

 

Φλώρα Σορώτου

Αφήστε μια απάντηση