Η «Οδύσσεια» Θεματικό Πάρκο – Μουσείο

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης επισκέφθηκαν στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας, ΝΟΕSIS, την «Οδύσσεια» Θεματικό Πάρκο – Μουσείο.

Ένας χώρο μεταμορφωμένος σε σκηνικό της αρχαιότητας, με τρισδιάστατα, ρομποτικά ομοιώματα που διαθέτουν κίνηση και ήχο, όλων των θηρίων και των τεράτων που κατάφερε να υπερνικήσει ο ήρωας, οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα ζωντανεύουν και ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

Με έντονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα με χιούμορ, η περιήγηση στο θεματικό πάρκο «Οδύσσεια», αποτέλεσε μια αξέχαστη, βιωματική και διδακτική εμπειρία

 

.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση